Υλικά:

15γρ. σκόρδο, ψιλοκομμένο
5γρ. βασιλικός, ψιλοκομμένος
35γρ. κρουτόν
130γρ. σάλτσα ντομάτας
280γρ. τυρί φέτα
3γρ. πιπεριά τσίλι, ψιλοκομμένη
30γρ. ελαιόλαδο

Διαδικασία:

1. Σε ένα τηγάνι, μετρίου μεγέθους για σαγανάκι, τοποθετήστε την σάλτσα ντομάτας, την φέτα και στην συνέχεια ρίξτε από πάνω τα υπόλοιπα υλικά.
2. Τελευταίο προσθέστε το ελαιόλαδο.
3. Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς, μέχρι η φέτα να πάρει ένα ωραίο χρυσοκίτρινο χρώμα.

vita.gr







agrinio24.gr