Υλικά:

2 κεφαλάκια μπρόκολο
½ κ.γλ. σκόρδο σε σκόνη
½ κ.γλ. τσίλι
4κ.σ. ελαιόλαδο
2σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένες
Αλάτι, πιπέρι

Διαδικασία:

1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς.
2. Ξεχωρίστε το μπρόκολο σε φουντίτσες και κόψτε τις στην μέση.
3. Ρίξτε όλα τα υλικά σε ένα μεγάλο μπολ και ανακατέψτε καλά με τα χέρια σας.
4. Στρώστε αντικολλητικό χαρτί στο ταψί και απλώστε τα μπρόκολα.
5. Ψήστε για περίπου 20 λεπτά. Μπορείτε να προσθέσετε φιστίκια ή κουκουνάρι.

vita.gr



agrinio24.gr