Βρέθηκε ο πιο ένθερμος υποστηρικτής του Στέφανου Τσιτσιπά και προς έκπληξην είναι γνωστός σε όλους μας.

Ο λόγος για τον Γιώργο Μαυρίδη, τον παρουσιαστή του Word Party και tattoo artist, ο οποίος έδωσε ρεσιτάλ με τα μηνύματα υποστήριξης που έστειλε για τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Πέρα από τα μηνύματα που από μόνα τους είναι επικά, ο Γιώργος Μαυρίδης θέλησε λίγο να τρολάρει και τον αντίπαλο με τον οποίο αγωνίζεται αύριο ο Ελληνας τενίστας, τον Ράφαελ Ναδάλ.

Αφήνοντας, λοιπόν, σχόλια κάτω από τις φωτογραφίες που δημοσίευε όλες αυτές τις μέρες ο Ισπανός τενίστας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Γιώργος Μαυρίδης θέλησε να δείξει στον Ναδάλ τι… εστί Τσιτσιπάς.

Αναλυτικά ο Γιώργος Μαυρίδης σχολίασε κάτω από φωτογραφία του Ράφαελ Ναδάλ:

«Ραφαελάκο, ήρθε η ώρα να μάθεις τι σημαίνει αντισφαίριση από την χώρα που γεννήθηκε το άθλημα, που όταν εμείς χτυπούσαμε τα κίτρινα μπαλάκια σε όλα τα μπιτσόμπαρα «τικι τακα, τικι τακα», εσείς οι Ισπανοί νομίζατε οτι είναι για τον κοτσαδόρο στα αγροτικά σας. Σε ψάχνουμε λίγα τα ψωμιά σου»

Μάλιστα ο αγαπητός tattoo artist άφησε και την υπογραφή του στο τέλος του σχόλιου που έκανε στην φωτό του Ναδάλ, υπογράφοντας ως… «Σύλλογος Φιλάθλων Τσιτσιπά Θεσσαλονίκης».

Ο Γιώργος Μαυρίδης πάντως δεν σταμάτησε εκεί και θέλησε να σχολιάσει ακόμη μία ανάρτηση του Ράφαελ Ναδάλ με τον μοναδικό, χιουμοριστικό τρόπο του.

«Ραφαελάκο, η Μελβούρνη είναι γαλανόλευκη. Σε ψάχνουμε στα στενά και είσαι άφαντος. Ερχόμαστε! Tsitsi ultras.Πηγή