Σαν «βόμβα» έσκασε στην εγχώρια showbiz η καταγγελία της Ρίας Αντωνίου ότι έπεσε θύμα βιασμού από τον επιχειρηματία πρώην πλέον σύντροφό της, που έχει εξαφανιστεί και αναζητείται από την ΕΛ.ΑΣ. στο πλαίσιο του Αυτοφώρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Espresso, το γνωστό μοντέλο κατήγγειλε τον βιασμό του το απόγευμα της Κυριακής στο Αστυνομικό Τμήμα Αμπελοκήπων. Λόγω της σοβαρότητας της καταγγελίας, διενεργείται αυτεπάγγελτα έρευνα, ενώ εκδόθηκε υπηρεσιακό σημείωμα με το οποίο η ξανθιά καλλονή οδηγήθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία, όπου υποβλήθηκε σε εξέταση.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες της εφημερίδας, ο ιατροδικαστής φέρεται ότι εντόπισε ανατριχιαστικά ευρήματα και ενδείξεις βιασμού, όμως χρειάζονται περαιτέρω εργαστηριακές έρευνες προκειμένου να υπάρξει ολοκληρωμένο συμπέρασμα.

Όπως κατήγγειλε η Ρία Αντωνίου, ο επιχειρηματίας τη βίασε το μεσημέρι της Κυριακής όταν του ζήτησε να χωρίσουν, ενώ στη συνέχεια ντύθηκε και έφυγε από το δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου βρισκόταν. Η ίδια κατόπιν σε κακή ψυχολογική σε σωματική κατάσταση κατευθύνθηκε προς το πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα, όπου και κατήγγειλε την οδυνηρή περιπέτειά της.

govastileto.grΠηγή