Εκτέλεση:
Για τη ζύμη
Σε ένα μπολ βάλε το αλεύρι για pizza κοσκινισμένο, το αλάτι και τη ξηρή μαγιά. Ανακάτεψε το νερό με τη ζάχαρη και το ελαιόλαδο και ρίξε τα σιγά σιγά στο μπολ με το αλεύρι ανακατεύοντας με ένα κουτάλι κυκλικά από το κέντρο προς τα έξω. Μετάφερε το ζυμάρι στον πάγκο εργασίας και με αλευρωμένα χέρια άρχισε να ζυμώνεις με δυνατές κινήσεις, κάνοντας τραβήγματα στη ζύμη, ανοίγοντάς τη και ξαναμαζεύοντάς τη πάντα προς μία κατεύθυνση. Ζύμωσε τόσο ώστε να έχεις μια ζύμη ελαστική, με ωραία υφή και να είναι εύπλαστη. Χώρισε τη ζύμη σε σε δύο μικρότερες, τοποθέτησε την καθεμία σε ένα μεγάλο, ελαφρά περασμένο με ελαιόλαδο μπολ και κάλυψε με πλαστική μεμβράνη. Άφησέ να ξεκουραστούν για 30 λεπτά σε ένα ζεστό μέρος. Η ζύμη θα πρέπει σχεδόν να διπλασιαστεί σε μέγεθος. Αφαίρεσε τη ζύμη από το μπολ και τοποθέτησέ την στον πάγκο εργασίας, Πασπάλισε με το σιμιγδάλι και με τη βοήθεια ενός πλάστη άνοθξε μια ορθογώνια επιφάνεια περίπου 30 Χ 25 και πάχους 1 εκ. Επανάλαβε την ίδια διαδικασία και με το δεύτερο ζυμάρι.
Για τη σάλτσα
Ψιλόκοψε τα λαχανικά. Ζέστανε ένα τηγάνι σε υψηλή θερμοκρασία και βάλε το ελαιόλαδο. Σοτάρισε τα λαχανικά μέχρι να μαλακώσουν ελαφρώς. Σε ένα μπλέντερ βάλε τα σοταρισμένα λαχανικά, αλάτι, πιπέρι, τη ντομάτα κον κασε και χτύπα καλά. Τελευταία βάλε την τριμμένη φρυγανιά.
Για τη γέμιση
Προθέρμανε τον φούρνο στους 50 βαθμούς, στον αέρα. Ρίξε τη σάλτσα στη ζύμη και άπλωσέ την ομοιόμορφα με ένα κουτάλι. Πρέπει να αφήσεις περιμετρικά της ζύμης ένα περιθώριο περίπου 1 εκ. Πρόσθεσε τα τυριά και τελευταία τη γαλοπούλα. Τύλιξε τη ζύμη σε ρολό ξεκινώντας από τη μεγάλη πλευρά και κλείσε την άκρη με λίγο νερό. Με τη βοήθεια μιας κλωστής κόψε το ρολό σε 12 ισομεγέθη ρολάκια. Τοποθέτησέ τα σε ταψάκι στρωμένο με λαδόκολλα και πασπάλισε με λίγο ακόμα από τα τυριά. Βάλε το ταψί στον φούρνο και αφού περάσουν 20 λεπτά και έχουν ελαφρώς φουσκώσει χωρίς να ανοίξεις τον φούρνο ψήσε για άλλα 20 – 25 λεπτά στους 200 βαθμούς μέχρι να πάρουν χρώμα.
Μόλις ψηθούν, σέρβιρέ τα ζεστά κατευθείαν από τον φούρνο.