Αυτή η σαλάτα tuna pasta είναι φτιαγμένη ειδικά για όσους δεν θέλουν περιττά κιλά το καλοκαίρι. Σερβίρεται για κυρίως πιάτο, καταναλώστε προσεκτικά. Χρησιμοποιήστε λιτά τα προϊόντα, όχι υπερβολές.
Υλικά
- 400 γραμμάρια μακαρόνια βίδες
- 2 ντομάτες
- 1 κουτί κονσέρβα τόνο (γυάλινο καλύτερα)
- 2 φρέσκα κρεμμυδάκια
- 1 πράσινη πιπεριά
- 3 αυγά βραστά, σκληρά
- Φρέσκο μαϊντανό
- 1,5 κουτάλι μαγιονέζα
- Κάρι ή κουρκουμά σε σκόνη, μια πρέζα
- Αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
- Βράστε τα μακαρόνια al dente, όπως λέει το πακέτο, σουρώστε τα, κρυώστε τα με νερό βρύσης
- Ψιλοκόψτε τις ντομάτες, την πιπεριά, τα κρεμμυδάκια -Σε κομμάτια τα αυγά
- Σε βαθύ μπολ βάλτε τα μακαρόνια και όλα τα υλικά
- Αναμείξτε προσεκτικά και καλά, βάλτε στο ψυγείο για 30 λεπτά πριν καταναλώσετε
- Αν χρειαστεί, ρίξτε μερικές σταγόνες από το νερό που έβρασαν τα μακαρόνια