Το Survivor 3 είναι σε πλήρη εξέλιξη και οι πυρετώδεις προετοιμασίες έχουν ξεκινήσει.

Η πρόθεση του Τούρκου παραγωγού, Ατζούν Ιλιτζαλί, είναι να γυριστεί ένα ριάλιτι επιβίωσης σε καινούργια τοποθεσία της Δομινικανής Δημοκρατίας με φόντο μια… ελληνοτουρκική σύγκρουση. Το πρόγραμμα θα μεταδίδεται πέντε μέρες τη βδομάδα και για πρώτη φορά θα υπάρχει ταυτόχρονη μετάδοση σε Ελλάδα και Τουρκία. Ενδεικτικό του βάρους του εγχειρήματος είναι πως παρουσιαστής από την τουρκική τηλεόραση θα είναι ο ίδιος ο Ατσούν Ιλιτζαλί και από την ελληνική ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Λιανός.

Η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για τις 3 Φεβρουαρίου και, όπως έχει γίνει γνωστό, παράλληλα με τη μετάδοση του reality επιβίωσης θα ξεκινήσει στον ΣΚΑΪ και το Survivor Πανόραμα, με παρουσιάστρια την Μπάγια Αντωνοπούλου. Σήμερα, ωστόσο, αναρτήθηκε στον λογαριασμό της εταιρείας στο YouTube ένα teaser για μια ακόμη εκπομπή που θα ασχολείται με το Survivor Ελλάδα-Τουρκία. Στην παρουσίαση θα βρίσκεται η δικιά μας Λάουρα Νάργες και η Τουρκάλα Itir Εsen.

«Η αντίστροφη μέτρηση του Survivor Ελλάδα – Τουρκία έχει ξεκινήσει. Ο παλμός του μεγάλου αγώνα χτυπά σε αυτό το κανάλι! Εδώ και η πρώτη έκπληξη. Οι συνεντεύξεις των παικτών που θα αγωνιστούν στο Survivor θα βρίσκονται πολύ σύντομα κοντά σας. Τι γίνεται στην Ελλάδα, τι αποκαλύπτουν οι παίκτες κι άλλες πολλές πληροφορίες θα βρίσκονται στη διάθεσή σας αποκλειστικά μόνο από εμάς», αναφέρει η περιγραφή στο σχετικό κανάλι.

govastileto.grΠηγή