Σκάρλετ Γιόχανσον: Παραδέχθηκε το λάθος της για τη δήλωση «μπορώ να παίξω και δέντρο»

Πέρασε αρκετός καιρός, αλλά τελικά η Σκάρλετ Γιόχανσον παραδέχθηκε ότι έκανε λάθος, αναφερόμενη στο πώς είχε αντιμετωπίσει τα σχόλια για ρόλο σε ταινία, από την οποία τελικά αποχώρησε.

Η Γιόχανσον επρόκειτο να υποδυθεί έναν τρανσέξουαλ στην ταινία «Rub & Tug», αλλά τελικά αποχώρησε από το φιλμ, έπειτα από τις σφοδρές επικρίσεις που είχε δεχθεί από την κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ. Ομως, οι δηλώσεις που είχε κάνει αργότερα είχαν προκαλέσει ακόμη μεγαλύτερες αντιδράσεις. Δηλώσεις που, όπως φαίνεται τώρα, μετανιώνει.

«Ξέρετε, ως ηθοποιός θα έπρεπε να μου επιτρέπεται να παίζω οποιοδήποτε πρόσωπο ή οποιοδήποτε δέντρο ή οποιοδήποτε ζώο, γιατί αυτή είναι η δουλειά μου και οι απαιτήσεις της εργασίας μου», έλεγε το καλοκαίρι η Σκάρλετ Γιόχανσον, προκαλώντας νέο γύρο επιθέσεων εναντίον της στα social media.

Σκάρλετ Γιόχανσον: Εκανα λάθος, είχα άγνοια

«Εκ των υστέρων μπορώ να πω ότι έκανα λάθος. Δεν ήμουν τόσο ευαισθητοποιημένη όταν αντέδρασα. Δεν γνώριζα καλά για το πώς αισθάνονταν η τρανς κοινότητα και πώς αισθάνεται γενικά για τους ηθοποιούς που υποδύονται διεμφυλικούς ανθρώπους. Δεν γνώριζα αυτή τη συζήτηση. Είχα άγνοια», δήλωσε η Σκάρλετ Γιόχανσον στο Vanity Fair, αναφερόμενη στις επίμαχες δηλώσεις της.

Η ηθοποιός παραδέχθηκε ότι έκρινε λάθος την όλη κατάσταση. «Ήταν δύσκολη αυτή η στιγμή. Ήταν σαν να βρίσκομαι σε ανεμοστρόβιλο. Ένιωσα άσχημα γι’ αυτό. Αισθάνθηκα σαν να μην άκουγα κι αυτό δεν είναι καθόλου καλό συναίσθημα», συμπλήρωσε η Γιόχανσον, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

iefimerida.grΠηγή

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ