Σύμφωνα με τα πορτογαλικά ΜΜΕ, ο 48χρονος τεχνικός εξετάζει το ενδεχόμενο να αφήσει την Πόρτο, όντας απογοητευμένος από τις δηλώσεις του προέδρου των “δράκων”, Πίντο Ντα Κόστα.

Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο σκέφτεται να υποβάλλει την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία της Πόρτο, καθώς σύμφωνα με πορτογαλικά ΜΜΕ είναι απογοητευμένος για τις επενδύσεις που γίνονται στον σύλλογο.

Την δυσαρέσκειά του μάλιστα είχε εκφράσει και μετά τον αποκλεισμό από την Ίντερ στους “16” του Champions League: «Ό,τι έχω κάνει εδώ είναι με το 30% της β’ ομάδας και με άλλο ένα 40% ποδοσφαιριστών από μέτριες ομάδες».

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον 48χρονο τεχνικό ήταν η δήλωση του προέδρου, Πίντο Ντα Κόστα, την Δευτέρα (20/3): «Δεν είναι αλήθεια πως υπάρχει έλλειψη επενδύσεων. Αγοράσαμε τον Γκρούγιτς με εννέα εκατομμύρια, τον Βερόν με δέκα και τον Κάρμο με 20».

Πλέον μένει να φανεί ποιες θα είναι οι επόμενες εξελίξεις στο στρατόπεδο των “δράκων”, με τα ΜΜΕ της χώρας να αναφέρουν πως ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου δεν θέλει να “χάσει” τον Κονσεϊσάο.//

 


ertsports.gr