Εύκολο / Μερίδες: 4 ποτήρια

Υλικά

  • 3 φέτες πεπόνι (περίπου 150 γρ. η καθεμία)
  • 1 ώριμο αβοκάντο, καθαρισμένο, κομμένο σε κύβους
  • 300 ml γάλα φρέσκο
  • 70 γρ. καρυδόψιχα, τριμμένη στον πολυκόφτη μέχρι να γίνει σαν σκόνη
  • 100 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
  • 1/4 κουτ. γλυκού κανέλα σε σκόνη
  • 1/4 κουτ. γλυκού φρεσκοτριμμένο μοσχοκάρυδο

Διαδικασία

Χτυπάμε στο μπλέντερ ή στον πολυκόφτη που διαθέτουμε όλα τα υλικά, μέχρι να ομογενοποιηθούν και να σχηματίσουν έναν υδαρή πολτό.

kathimerini.gr



agrinio24.gr