Δεν έχουν τέλος οι καταγγελίες που θέλουν τον Μάικλ Τζάκσον παιδόφιλο.
Ολα ξεκίνησαν με ένα νέο-ντοκιμαντέρ σοκ που έφερε ξανά στο φως τις αποκαλύψεις για βιασμούς παιδιών από τον Μάικλ Τζάκσον.

Αμέσως πολλοί συγγραφείς και πρώην «θύματα» του Μάικλ Τζάκσον  βγήκαν να επιβεβαιώσουν τους ισχυρισμούς περί παιδοφιλίας.

Πιο πρόσφατη είναι η καταγγελία της Αντριαν ΜακΜάνους της οικιακής βοηθού που εργαζόταν στο ράντζο του Μαικλ Τζάκσον και η οποία σε συνέντευξή της υποστήριξε όπως όσα λέγονται σχετικά με τον Μάικλ Τζάκσον αληθεύουν.

«Ο Μαικλ Τζάκσον ήταν ένας αδίστακτος παιδόφιλος που κακοποίησε σεξουαλικά δεκάδες παιδιά» ανέφερε η 56χρονη γυναίκα σε συνέντευξή της στη Daily Mail.

Στην συνέντευξή της μάλιστα αποκάλυψε πως ο Τζάκσον είχε κάπου κρυμμένο ένα μυστικό αρχείο με πορνογραφικό υλικό το οποίο και αποδεικνύει ότι κακοποιούσε μικρά αγόρια.

«Εχω δει με τα μάτια μου μικρό μέρος του υλικού αυτού» είπε χαρακτηριστικά η Αντριαν.

Μιλώντας για τον ασυνήθιστο εργασιακό της περιβάλλον ανέφερε επίσης πως δεν ήταν λίγες οι φορές που είχε βρει εσώρουχα του Τζάκσον και των μικρών αγοριών στο τζακούζι και τις μπανιέρες του σπιτιού, ενώ συχνά έβλεπε παιδιά να περιφέρονται σχεδόν γυμνά στο σπίτι.

Επίσης είχε δει τον Τζάκσον να κάνει μπάνιο μαζί με γυμνά αγόρια, ενώ είπε ότι σε όλα τα δωμάτια του σπιτιού, υπήρχαν διάφορα ασυνήθιστα αντικείμενα όπως σωληνάρια με βαζελίνη και βιβλία για τον αυνανισμό.

Αποκάλυψε επίσης ότι ο ποπ σταρ της είχε ζητήσει να πλαστικοποιήσει ορισμένες φωτογραφίες με γυμνά μωρά και να τις κρεμάσει στο δωμάτιό του.

Οσο γιατί αποφάσισε να μιλήσει τώρα η πρώην οικιακή βοήθός του Τζάκσον;

Η Άντριαν ανέφερε πως οι αποκαλύψεις του ντοκιμαντέρ Leaving Neverland το οποίο αφορά τις μαρτυρίες δύο ανδρών για την κακοποίησή τους από τον Τζάκσον ήταν και ο λόγος που αποφάσισε να λύσει την σιωπή της.

iefimerida.grΠηγή