Μια αποκάλυψη-σοκ έκανε η Ρίκα Διαλυνά: Οπως είπε πριν την δολοφονία της Σάρον Τέιτ, το 1969, η ηθοποιός και φίλη της, την προσκάλεσε να μείνει το βράδυ μαζί της.

Συγκεκριμένα, για όσους δεν θυμούνται, ήταν 9 Αυγούστου 1969, όταν η ηθοποιός  ηθοποιός Σάρον Τέιτ και σύζυγος του σκηνοθέτη , δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της, όταν μάλιστα βρισκόταν στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της. Την βραδιά της δολοφονίας, στο σπίτι βρίσκονταν ακόμα τέσσερις φίλοι της, οι οποίοι επίσης δολοφονήθηκαν.

Η αγαπητή ηθοποιός, λοιπόν, αποκάλυψε πως από τύχη ζει σήμερα, καθώς ήταν καλεσμένη και εκείνη στο σπίτι της Σάρον Τέιτ εκείνο το μοιραίο βράδυ.

Μιλώντας στο DOT, η Ρίκα Διαλυνά αποκάλυψε πως μία μέρα πριν την δολοφονία της Σάρον Τέιτ, η ίδια την είχε προσκαλέσει να μείνει το βράδυ μαζί της και εκείνη αρνήθηκε, καθώς την επόμενη μέρα θα πετούσε για την Ελλάδα.

Η Ρίκα είπε: «Με τη Σάρον Τέιτ ήμασταν πάρα πολύ φίλες. Για να δείτε τι είναι οι συμπτώσεις, όταν είναι να σωθείς κάποιος, σώζεται. Κάναμε παρέα από το Λονδίνο, μετά στη Νέα Υόρκη και μετά πήγα στο Χόλυγουντ και αυτή έλειπε. Όταν εγώ αποφάσισα να φύγω, είχα δώσει το σπίτι μου και θα έφευγα την άλλη μέρα, τη συναντάω στο δρόμο. Της λέω ότι φεύγω αύριο και μου λέει «αποκλείεται θα μείνεις εδώ». Της λέω «το έχω δώσει το σπίτι και φεύγω αύριο». «Θα έρθεις να μείνεις σε μένα, θα μου κάνεις αυτή τη χάρη» μου λέει. Της λέω δεν μπορώ, αποκλείεται. Και ήταν η βραδιά που τη σφάξανε. Ήταν ανατριχιαστικό»!

iefimerida.grΠηγή