Γρήγορο, ελαφρύ, υγιεινό και πεντανοστιμότατο πιάτο.

Υλικά

2-3 φιλέτα σολομού

Μια χούφτα σπαράγγια

1 κουτ.σούπας ανάλατο βούτυρο

1 κουτ.σούπας ελαιόλαδο

2 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένες

Χυμός και ξύσμα από μισό λεμόνι

Αλάτι-πιπέρι

Εκτέλεση

Ζεσταίνουμε σε ένα μεγάλο τηγάνι μια κουταλιά βούτυρο και μια κουταλιά ελαιόλαδο. Προσθέτουμε τον σολομό και τα σπαράγγια και αλατοπιπερώνουμε. Μαγειρεύουμε για 4 λεπτά σε κάθε πλευρά.

Προσθέτουμε το σκόρδο, το ξύσμα και τον χυμό. Αφήνουμε για 1 λεπτό και σερβίρουμε.



agrinio24.gr