Υλικά:

70γρ. φουντούκια
500γρ. ζαχαρούχο γάλα
300γρ. σοκολάτα μαύρη, 70% περιεκτικότητας σε κακάο
350γρ. μαργαρίνη
1κ.σ. ζάχαρη, άχνη

Διαδικασία:

1. Λιώστε την κουβερτούρα με μπεν μαρί.
2. Αφού λιώσει προσθέστε την μαργαρίνη, το ζαχαρούχο γάλα και ανακατέψτε καλά με μια σπάτουλα.
3. Αλέστε στο μπλέντερ τα φουντούκια, μέχρι να γίνουν σκόνη.
4. Προσθέστε τα στο σοκολατένιο μείγμα μαζί με την ζάχαρη άχνη και ανακατέψτε καλά.
5. Αποσύρετε από την φωτιά και βάλτε το μείγμα σε γυάλινο βάζο.
6. Διατηρείστε στο ψυγείο.

vita.gr



agrinio24.gr