Στα δικαστήρια λύνουν τις διαφορές τους ο σύζυγος της Βίκυς Καγιά με την πρώην του, Ευαγγελία Μπάρλα, με την οποία έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά.

Η πανάκριβη συλλογή με αυτοκίνητα αντίκες, οι μετακινήσεις με ελικόπτερο αλλά και ο λογαριασμός του ρεύματος που φέρεται να μην έχει εξοφλήσει ο Ηλίας Κρασσάς, έκαναν την πρώην σύζυγό του να τον οδηγήσει στις δικαστικές αίθουσες, ενώ έχουν ανταλλάξει αγωγές που αφορούν στη μηνιαία διατροφή που καταβάλλει για τα δυο τους παιδιά.

Παρόλο που η πλευρά της κυρίας Μπάρλα μείωσε το ύψος της διατροφής από 4.326 ευρώ σε 2.346 ευρώ, ο εναγόμενος δεν είχε διάθεση να συναινέσει, καθώς, όπως υποστηρίζει, τα ποσά έχουν εξοφληθεί και καταβάλλει πολύ περισσότερα!

«Πληρώνω τα σχολεία, τις ΔΕΚΟ, το σπίτι και τα έξτρα, περίπου 3.500 ευρώ τον μήνα» υποστήριξε ο επιχειρηματίας, με την Ευαγγελία Μπάρλα να τονίζει: «Καταβάλλει με μεγάλες καθυστερήσεις, με αποτέλεσμα να μένουμε χωρίς ρεύμα και χωρίς νερό!».

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Espresso, η αδερφή της κυρίας Μπάρλα εστίασε στη διαφορά βιοτικού επιπέδου που έχουν τα παιδιά όταν περνούν χρόνο με τον πατέρα τους, υποστηρίζοντας τα εξής: «Με τον μπαμπά κάνουν υπερπολυτελείς διακοπές, συχνάζουν σε πανάκριβα εστιατόρια, μετακινούνται ακόμη και με ελικόπτερο, ενώ με τη μαμά δεν μπορούν».

Η μάρτυρας υπογράμμισε ότι ο Ηλίας Κρασσάς επιθυμεί να έχει τον απόλυτο έλεγχο και επισήμανε: «Αγαπάει πολύ τα παιδιά ο γαμπρός μου, αλλά έχει τιμωρητική συμπεριφορά στην αδελφή μου αναφορικά με το πώς θα δίνονται τα χρήματα. Δεν ξέρω αν έχει υποδείξεις από άλλους ή αν ενεργεί από μόνος του». Ακόμη, η μάρτυρας μετέφερε τη στάση του επιχειρηματία «Θα σας δείξω εγώ αν θα έχετε ρεύμα ή όχι, εγώ είμαι ο ισχυρός». Η πλευρά του γνωστού επιχειρηματία τόνισε ότι ο λογαριασμός δεν είχε δοθεί εγκαίρως!

Η πρώην σύζυγος του Ηλία Κρασσά με την οποία έχουν αποκτήσει δύο παιδιά.

Συνέταιρος του Ηλία Κρασσά κατέθεσε ότι «δεν είναι ζάμπλουτος, αλλά ένας άνθρωπος που αγωνίζεται νυχθημερόν για να κρατήσει την εταιρία. Δυσκολεύεται να καλύψει τα έξοδα. Το ενοίκιό του είναι 800 ευρώ, κυκλοφορεί με μια παλιά Mercedes 2007 και η γυναίκα του με μια παλιά Porsche. H μάρτυρας τόνισε ότι η Βίκυ Καγιά επωμίζεται αρκετά μεγάλο μέρος του κόστους διαβίωσής του, καθώς τα μηνιαία έσοδα του επιχειρηματία είναι στις 5.000 ευρώ».

Η μάρτυρας και συνήγορος της Ευαγγελίας Μπάρλα είπε: «Το ενοίκιο των 800 ευρώ το πληρώνουν μισό-μισό και τα έξοδα διατροφής είναι εξ ημισείας».

  • Δικηγόρος: «Λέτε βγάζει 5.000 ευρώ, εκείνος είπε ότι δίνει 3.500 στην πρώην σύζυγό του για τα παιδιά, του μένουν 1.500 ευρώ. Πώς γίνεται να πηγαίνει κάθε Σαββατοκύριακο στη Μύκονο και να κάνει διακοπές στο Γκστάαντ; Και τις βενζίνες του η κυρία Καγιά τις καλύπτει; Γιατί αν κυκλοφορεί με αντίκες, θα καίει ακόμη περισσότερο…»
  • Μάρτυρας: «Ξέρω ότι μοιράζονται τα έξοδα».
  • Δικηγόρος: «Είπατε ότι αγωνιά καθημερινά για τα έξοδα. Σε αυτά εδώ τα δημοσιεύματα (σ.σ τα επέδειξε στο δικαστήριο) με τίτλο
  • «Ρομαντική απόδραση στο Μιλάνο», «Στη Μύκονο ο Ηλίας Κρασσάς», «Ταξίδι στην Αράχοβα για Κρασσά-Καγιά», «Βόλτα με το σκάφος», «Ο καλύτερός μου φίλος ο σκύλος μου» δε φαίνεται να έχει ιδιαίτερο άγχος!».
  • Μάρτυρας: «Το φουσκωτό ήταν γαμήλιο δώρο της γυναίκας του».

Ηλίας Κρασσάς, Βίκυ Καγιά στο γάμο τους στο Παρίσι.

iefimerida.grΠηγή