Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχίζει τη περιοδεία του στη χώρα ενόψει ευρωεκλογών. Το πρωί ο πρωθυπουργός μίλησε σε συνέδριο με θέμα την υγεία, η οποία αποτελεί προτεραιότητα στην ατζέντα της κυβέρνησης.

Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι το ΕΣΥ έχει βασικές αδυναμίες και θα εργαστεί για τη βελτίωση των υπηρεσιών και των υπδοομών.

Προηγουμένως ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε επισκεφτεί την Αλεξανδρούπολη και την Κομοτηνή μετά τη συνάντηση που είχε με τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Άγκυρα. Πηγές του Μαξίμου αναφέρουν πως ζητήματα εθνικής κυριαρχίας δεν τίθενται υπό συζήτηση, ωστόσο συμφωνήθηκε μεταξύ των δύο πλευρών να μη γίνονται μονομερείς ενέργειες.

Στη βόρεια Ελλάδα περιοδεύει ο Κασσελάκης

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης συνεχίζει την περιοδεία του στη βόρεια Ελλάδα και συγκεκριμένα σήμερα θα βρεθεί στην Ξάνθη, τη Δράμα και την Καβάλα.

Νωρίτερα ο κ. Κασσελάκης βρέθηκε στη δημοτική αγορά της Ξάνθης, όπου εστίασε σε ζητήματα καθημερινότητας και ακρίβειας, καλώντας την κυβέρνηση να λάβει άμεσα μέτρα για την αντιμετώπισή της.

Όπως είπε, αναμένεται ο ΣΥΡΙΖΑ να καταθέσει προτάσεις σχετικά με την ακρίβεια, οι οποίες θα περιλαμβάνουν μείωση ΦΠΑ σε βασικά αγαθά, πλαφόν στην ενέργεια και φορολόγηση των υπερκερδών.megatv.com