Για δύο ώρες κατέθετε η Γεωργία παρουσία ψυχολόγου – Νωρίτερα, κάλεσε τις γυναίκες που έχουν βιώσει ανάλογα περιστατικά, να σπάσουν τη σιωπή και να μιλήσουν

Στοιχεία από το κινητό της κατέθεσε μεταξύ άλλων η 24χρονη Γεωργία Μπίκα, η οποία έχει καταγγείλει τον βιασμό της σε πεντάστερο ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη το βράδυ της Πρωτοχρονιάς.

Η 24χρονη κατέθετε σήμερα επί δύο ώρες, παρουσία ψυχολόγου, ενώ στη συνέχεια αποχώρησε χωρίς να κάνει καμία δήλωση στους δημοσιογράφους και τις τηλεοπτικές κάμερες που την περίμεναν έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η Γεωργία φέρεται να επανέλαβε όσα είχε καταθέσει στην προηγούμενη κατάθεσή της στην ανακρίτρια, πριν από μία εβδομάδα, περιγράφοντας τα όσα βίωσε στο πάρτι.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, προσκόμισε – τυπωμένα σε αντίγραφα- το περιεχόμενο των μηνυμάτων που αντήλλαξε μέσω κινητού τηλεφώνου με εμπλεκόμενα στην υπόθεση πρόσωπα, όπως επίσης και τηλεφωνικές κλήσεις που έγιναν με τα ίδια πρόσωπα.

georgia3

Νωρίτερα, κατέθεσε ως μάρτυρας στην ίδια ανακρίτρια ο εργοδότης της, ο οποίος τη συνάντησε το πρωί της Πρωτοχρονιάς μετά τον φερόμενο βιασμό της.

Η 17χρονη, η οποία συνόδευσε την Γεωργία στο πάρτι, αλλά αποχώρησε στη συνέχεια, δεν κατέθεσε σήμερα, κάτι που ενδεχομένως να γίνει την επόμενη εβδομάδα.

Νωρίτερα, η Γεωργία απηύθυνε έκκληση σε όλες τις γυναίκες που βίωσαν αντίστοιχα περιστατικά με την ίδια «να μιλήσουν ώστε αυτά να σταματήσουν».

Η 24χρονη προέβη στην παραπάνω δήλωση εξερχόμενη από το Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου, όπου κλήθηκε το πρωί να καταθέσει στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας που διενεργείται, με εισαγγελική εντολή, σχετικά με τη φραστική επίθεση που κατήγγειλε ότι δέχθηκε από τον δικηγόρο Θεόφιλο Αλεξόπουλο, συνήγορο προανακριτικά του 27χρονου κατηγορούμενου για την υπόθεση του καταγγελλόμενου βιασμού.

vradini.gr


agrinio24.gr