Το Survivor 3 έρχεται γεμάτο ανατροπές, πριν καν οι παίκτες πατήσουν το πόδι τους στον εξωτικό προορισμό που θα δοκιμάσουν τις αντοχές τους.

Το Survivor 3 θα είναι μια σκληρή μάχη ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία και ήδη στη γείτονα χώρα έχει γίνει γνωστό ποιοι παίκτες ετοιμάζονται να λάβουν μέρος. Ο Ατζουν Ιλιτζαλί, μέσω social media, ανακοίνωσε τον πρώτο Τούρκο παίκτη που μπαίνει στο Survivor. Το όνομά του Hakan Kanik και είναι αρκετά δημοφιλής στην γείτονα χώρα καθώς συμμετείχε στο MasterChef.

Ο Hakan μπορεί να έχει ήδη θέση στο Survivor 3, ωστόσο, 30 παίκτες διεκδικούν τις υπόλοιπες 11. Οι Τούρκοι φαν του ριάλιτι καλούνται να αποφασίσουν ποιοι παίκτες θα ετοιμαστούν για το παιχνίδι μέσω poll στο Ιντερνετ. Βέβαια, η Acun Media θα έχει τον τελευταίο λόγο στην επιλογή.

Αυτό που περιμένουμε, λοιπόν, είναι να δημοσιευτούν τα ονόματα των 30 Ελλήνων φιναλίστ, προκειμένου να δούμε ποιοι θα πάνε ετοιμαστούν για «μάχη».

Το Survivor 3 μεταξύ Ελλάδας-Τουρκίας, στη γείτονα χώρα, θα κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου.

Ποιος είναι ο Hakan Kanik

Ο Hakan γεννήθηκε το 1999 και ζει στην Κωνσταντινούπολη. Όταν τελείωσε το σχολείο, άρχισε να σπουδάζει στο Τμήμα Γλυπτικής της Σχολής Καλών Τεχνών στο τουρκικό πανεπιστήμιο MSK.

Ο 20χρονος με αγάπη στη μαγειρική, δούλεψε σε διάφορες κουζίνες και εξέλιξε τον εαυτό του στον τομέα του κρέατος, όπως αναφέρει το sozcu.

Η λατρεία του για την κουζίνα τον οδήγησε στο MasterChef στο οποίο έφτασε στην κορυφαία πεντάδα.

Οταν ανακοινώθηκε η συμμετοχή του στο Survivor από τον Ατζούν Ιλιτζαλί, ο Hakan δήλωσε: «Θα χωριστούμε από τους αγαπημένους μας, θα μείνουμε μακριά από την οικογένειά μας. Ωστόσο, θα βρω κάτι στο νησί και θα ταΐζω την ομάδα μου. Το Survivor θα είναι μακρύ και σκληρό γι’ αυτό και χρειάζεται ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Με πλεονέκτημα την ηλικία μου, γνωρίζω πως σίγουρα θα ξεπεράσω όλα τα εμπόδια. Το ερώτημα είναι ποιος θα με νικήσει, ποιος θα με σταματήσει».Πηγή