Μπορεί να μην πρόλαβε να εγκλιματιστεί στον Αγιο Δομίνικο, καθώς ο δεσμοφύλακας, Δημήτρης Μαργαρίτης, έφυγε νωρίς λόγω τραυματισμού από το ριάλιτι, ωστόσο ο «Ράμπο» έχει ήδη επιστρέψει στην Ελλάδα και στην δουλειά που έκανε πριν μπει στο Survivor 3.

Λίγες μέρες μετά την αποχώρησή του, λοιπόν, ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με ένα γράμμα που έλαβε και αποστολέας είναι ένας κρατούμενος.

«Έλαβα αυτό το γράμμα από ένα παιδί που είναι φυλακή. Είμαι περήφανος που μπόρεσα να περάσω το μήνυμα μου στον κόσμο που παρακολουθεί το Survivor. Δεν πρέπει να σταματάμε να αγωνιζόμαστε για αυτό που πιστεύουμε γιατί η ψυχή μας είναι πιο δυνατή από το σώμα μας ακόμα και αν όλα είναι εναντίον μας πρέπει να παλεύουμε» ήταν το σχόλιο με το οποίο συνόδευσε τη φωτογραφία.

Ο κρατούμενος, λοιπόν, θέλησε με αυτό το γράμμα να δώσει τα δικά του συγχαρητήρια στον «Ράμπο» του Survivor, λέγοντάς του πως παρ΄όλο που ήταν τραυματισμένος, πάλεψε για την ομάδα του μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Το γράμμα του κρατούμενου έλεγε : «Κύριε Δημήτρη μην στεναχωριέστε που φύγατε τόσο νωρίς από το Survivor, για την οικογένειά σας, όπως και για μας τους φίλους σας όπως και εγώ, ξέρουμε ότι δώσατε τον καλύτερό σας εαυτό. Παρόλο που ήσουν τραυματισμένος, συνέχισες να αγωνίζεσαι για την οικογένειά σου, τους φίλους σου αλλά και για μένα. Ξέρουμε ότι είσαι νικητής για όλους εμάς. Είσαι νικητής και αν έμενες στο Survivor και δεν είχες τραυματιστεί θα τους είχες νικήσει όλους. Η οικογένειά σου, οι φίλοι όπως και εγώ είμαστε πολύ υπερήφανοι για σένα και επίσης σε στηρίζουμε και θα σε στηρίζουμε σε οτιδήποτε κάνεις. Στην οικογένειά σου, στους φίλους σου όπως και σε εμένα, μας λείπει πολύ, μας λείπει το χαμόγελό σου. Μπορεί να μην έχω έρθει σπίτι σου ή να μην έχουμε βγει για καφέ, αλλά για μένα, στην καρδιά μου μέσα, σε θεωρώ φίλο μου. Ελπίζω να θες να προσθέσεις και εμένα στους φίλους σου. Σου εύχομαι ταχεία ανάρρωση, με πολλή αγάπη».

iefimerida.grΠηγή