Οι λουκουμάδες αποτελούν κορυφαίο γλύκισμα κάθε εποχής.

Με μια αναζήτηση στο διαδίκτυο βρήκαμε την πιο εύκολη συνταγή με δύο μόνο υλικά και είναι από τον Πάνο Παπαδάκη και το Live Kitchen.

Υλικά:

330 μλ κεφίρ

300 γρ αλεύρι που φουσκώνει

Για το σερβίρισμα:

Μέλι, κανέλα ή πραλίνα

Εκτέλεση:

Σε ένα μπολ ρίχνουμε το κεφίρ μαζί με το αλεύρι που φουσκώνει και ανακατεύουμε με την μαρίζ μέχρι να έχουμε μια κολλώδες ζύμη.

Βάζουμε την ζύμη σε ένα κορνέ και κόβουμε την άκρη.

Τηγανίζουμε σε χαμηλή φωτιά μέσα σε ηλιέλαιο βάζοντας με τη βοήθεια του κορνέ κάθε φορά μια μικρή ποσότητα ζύμης.

Τους ανακατεύουμε και τους βγάζουμε μόλις πάρουν ένα ωραίο χρυσαφί χρώμα. Οι λουκουμάδες θα είναι έτοιμοι σε 10 λεπτά.

Καλή απόλαυση!

govastileto.gr



Πηγή