Είναι σαφές ότι το αντίθετο φύλο, ψάχνει πολύ βασικά πράγματα σε εμάς, με το σώμα μοντέλου να μην βρίσκεται καθόλου σε αυτή τη λίστα.

Πάει κάπου το μυαλό σου;

Χιούμορ

Από τα κορυφαία στοιχεία λοιπόν που ελκύουν έναν άντρα, είναι η υψηλή αίσθηση του χιούμορ.

Ο λόγος είναι πως όταν περνάς καλά, γελάς και μπορείς να διακρίνεις την αστεία πλευρά της ζωής όλα είναι καλύτερα, με το αντίθετο φύλο να σε «διαβάζει» ως μια ακομπλεξάριστη και ελκυστική γυναίκα.

Ανεξαρτησία

Δεν υπάρχει τίποτα πιο ελκυστικό από μια γυναίκα που έχει προσωπικότητα, όρια και πάνω από όλα δική της ζωή.

Μόνο καλό θα σου κάνει εκείνο το «όχι» που θα πεις γιατί έχεις κανονίσει κάτι με τις φίλες σου ή γιατί θέλεις να προετοιμάσεις κάτι για τη δουλειά σου.

Θαυμασμός

Ήρθε η ώρα για μια μεγάλη αλήθεια. Άντρας που δεν θαυμάζει τη γυναίκα που έχει δίπλα του, δεν θα μείνει για πολύ καιρό μαζί της.

Έτσι, ασυναίσθητα επιθυμεί να κάνει και η σύντροφός του το ίδιο. Να τον επαινέσει για κάτι που έκανε καλά και να μην γκρινιάζει συνεχώς για κάθε είδους δυσκολίες, χωρίς να επισημαίνει τα θετικά στοιχεία του.

Σεξουαλική επιθυμία

Το κεφάλαιο του s e x παίζει πολύ μεγάλο ρόλο για έναν άντρα και μην κάνεις πως δεν το ξέρεις.

Θέλει να αισθάνεται πως τον θέλεις και σε ελκύει σεξουαλικά ακόμα και αν έχει περάσει καιρός από τα «μέλια» σας, γιατί η ανασφάλειά του σε αυτό το κομμάτι θα χτυπήσει κόκκινο. Επιπλέον, θα πρέπει να αισθάνεται -ακόμα κι αν ξέρει πως δεν ισχύει- πως έχει τον έλεγχο της σεξουαλικής σας ζωής.

Περιποίηση

Προφανώς και δεν εννοούμε να φτιάχνεις φαγητό με τακούνια και βαμμένη σαν να πηγαίνεις στα Όσκαρ.

Καλό θα ήταν, όμως, να μην φοράς τις τρύπιες φόρμες μέσα στο σπίτι, να μην έχεις τα μαλλιά σε ένα μόνιμο κότσο και που και που να ντύνεσαι λίγο πιο s e x y, έτσι χωρίς λόγο… απλώς για να του υπενθυμίζεις ότι υπάρχει πάντα και αυτή η πλευρά σου.

govastileto.grΠηγή