Η Κηφισιά επέστρεψε… σπίτι της και με δημοσίευση στον επίσημο λογαριασμό της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης παρουσίασε τον εντυπωσιακό χλοοτάπητα που τοποθετήθηκε στο γήπεδο.

Μετά από αρκετούς μήνες, η αναμονή έλαβε τέλος για την Κηφισιά. Η επιστροφή στο “σπίτι” της είναι γεγονός!

Το πρωί της Πέμπτης 23 Μαρτίου, η Κηφισιά πραγματοποίησε την πρώτη της προπόνηση στο Ζηρίνειο Δημοτικό Στάδιο Κηφισιάς. Οι παίκτες του Γιώργου Πετράκη πάτησαν τον νέο χλοοτάπητα υψηλών διαγραφών που τοποθετήθηκε και ξεκίνησαν την προετοιμασία για την εντός έδρας αναμέτρηση με την Ηλιούπολη.

Πριν από την έναρξη της προπόνησης, πραγματοποιήθηκε αγιασμός, ενώ ακολούθως τον λόγο πήρε ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Κηφισιά, κ. Χρήστος Πρίτσας.

KIFISIAFC.GR

Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Κηφισιά, κ. Χρήστος Πρίτσας, μίλησε πριν από την έναρξη της προπόνησης, τονίζοντας: «Αυτή είναι μια πάρα πολύ σημαντική μέρα για όλους μας. Περιμέναμε πολύ καιρό αυτή την στιγμή, την επιστροφή στη φυσική έδρα μας. Νιώθουμε μεγάλη περηφάνια που βρισκόμαστε εδώ. Θέλω να ευχηθώ υγεία σε όλους σας. Είμαστε περήφανοι για όλους σας και να ξέρετε πως σας έχουμε μεγάλη εμπιστοσύνη γιατί βλέπουμε καθημερινά την προσπάθεια που κάνετε. Να ξέρετε πως όταν κάποιος αγωνίζεται κάθε μέρα με πίστη, αποφασιστικότητα και προσήλωση, στο τέλος πετυχαίνει τον στόχο του».//ertsports.gr