Λένε πως η πρώτη εντύπωση είναι πολύ σημαντική στην αρχή μιας γνωριμίας, γι’αυτό καλό θα είναι να είσαι πολύ προσεκτική στο πρώτο σας ραντεβού. Άλλωστε, το πρώτο ραντεβού είναι αυτό που θα καθορίσει το κατά πόσο μια σχέση μπορεί να προχωρήσει ή να λήξει αυτόματα πριν καλά καλά ξεκινήσει.

Αν θέλεις το πρώτο σας ραντεβού να έχει αίσια έκβαση φρόντισε να ακολουθήσεις τους παρακάτω 6 χρυσούς κανόνες:

1. Δώστε ραντεβού εκτός σπιτιού

Απαγορεύεται δια ροπάλου το πρώτο σας ραντεβού να είναι στο σπίτι σου ή στο σπίτι του. Προτιμήστε ένα ουδέτερο και σχετικά ήσυχο μέρος όπου θα μπορείτε να συζητήσετε και να γνωριστείτε.

2. Δώσε έμφαση στην εμφάνιση σου

Όλοι οι άντρες εντυπωσιάζονται από μια σέξι παρουσία αλλά καλό θα ήταν στο πρώτο σας ραντεβού να μην το παρακάνεις. Ντύσου κατάλληλα για το μέρος για την περίσταση και μην εμφανιστείς φορώντας τα απολύτως απαραίτητα. Άφησε και κάτι για τη φαντασία του…

3. Κάνε διάλογο και όχι ανάκριση

Ερωτήσεις του τύπου “Πόσα παίρνεις” ή “Ποια είναι τα σχέδια σου για το μέλον” θυμίζουν περισσότερο ανάκριση και λιγότερο πρώτο ραντεβού. Να θυμάσαι ότι βγήκατε για να χαλαρώσετε και να γνωριστείτε και όχι για να του πάρεις συνέντευξη για δουλειά.

4. Φρόντισε να είσαι προσιτή και ευγενική

Όσο άγχος έχεις εσύ άλλο τόσο έχει και αυτός που βρίσκεται απέναντι σου. Φρόντισε να χαμογελάς, να μην είσαι σνομπ και να έχεις καλούς τρόπους. Δείξε ενδιαφέρον σε όσα λέει, μην κοιτάς συνεχώς την ώρα και ξέχνα για λίγη ώρα το κινητό σου. Ακόμα και αν έχεις βαρεθεί ή νιώθεις κουρσμένη, φρόντισε να μην το δείξεις.

5. Μην συζητήσεις περί σεξουαλικών θεμάτων

Μπορεί το σεξ να είναι πολύ σημαντική παράμετρος σε μια σχέση αλλά καλό θα είναι να μην θίξεις το συγκεκριμένο θέμα από το πρώτο κιόλας ραντεβού.

6. Όχι σεξ στο πρώτο ραντεβού

Μπορεί να έχει περάσει πολύς καιρός από την τελευταία φορά που έκανες σεξ, μπορεί να μην μπορείς να αντισταθείς στη γοητεία της νέας σου γνωριμίας, μπορεί να έχεις πιεί λιγάκι παραπάνω αλλά το σεξ στο πρώτο ραντεβού είναι αποδεδειγμένα κακή ιδέα. Εξάλλου, τι θα έχετε να περιμένετε για τα επόμενα;

govastileto.grΠηγή