Τα συγκινητικά λόγια του Joaquin Phoenix για τον αδικοχαμένο αδελφό του

Ο Joaquin Phoenix παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή 60 Minutes και μεταξύ άλλων μίλησε με συγκίνηση για το αντίκτυπο που είχε ο τραγικός θάνατός του αδελφού του River, στον ίδιο και στην οικογένειά τους.

Ο River Phoenix ήταν ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του όταν πέθανε από υπερβολική δόση το 1993 σε ηλικία 23 ετών.

Ο 19χρονος τότε Joaquin ήταν μαζί του εκείνο το μοιραίο βράδυ. «Νιώθω ότι κυριολεκτικά σε κάθε ταινία που έχω κάνει, υπήρχε μια σύνδεση με τον River με κάποιο τρόπο», είπε. «Και πιστεύω ότι όλοι μας έχουμε νιώσει την παρουσία του και την καθοδήγησή του με διάφορους τρόπους», δήλωσε, αναφερόμενος στην οικογένεια του, μέλη της οποίας εμφανίζονται στην συνέντευξη. Πρόσθεσε επίσης ότι τόσο ο ίδιος όσο και η υπόλοιπη πολυμελής οικογένειά τους δεν είχαν στην πραγματικότητα επίγνωση της φήμης του River πριν τον θάνατό του, καθώς «ήμασταν απομακρυσμένοι από τον κόσμο του θεάματος, της τηλεόρασης και των περιοδικών».

«Ο River ήταν ένας σημαντικός ηθοποιός κι ένας αγαπημένος σταρ κι εμείς δεν είχαμε ιδέα», συνέχισε. «Φανταστείτε λοιπόν το μέγεθος του σοκ όταν ξαφνικά πετούσαν ελικόπτερα πάνω από το σπίτι μας τη στιγμή που ήμασταν τόσο ευάλωτοι. Ήταν σχεδόν αδύνατο να θρηνήσουμε σαν άνθρωποι». Συμμετέχοντας στη συνέντευξη, η μητέρα τους Χαρτ, πρόσθεσε ότι ακόμα βιώνει έντονες στιγμές ακαριαίας θλίψης, καθώς δεν είχε βρει την ησυχία τότε να θρηνήσει τον γιο της όπως έπρεπε: «Ακόμα κι όταν οδηγώ πού και πού, με κυριεύει αυτό το έντονο συναίσθημα. Αλλά δεν με ενοχλεί. Αντιθέτως, το καλωσορίζω κάθε φορά».


Πηγή

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ