Τα ζευγάρια που είναι μαζί πολλά χρόνια κάνουν υποχωρήσεις και κινούνται προς μία κατεύθυνση. Νεύρα και τσακωμοί θα υπάρξουν αλλά το ζητούμενο είναι να τους ξεπερνάτε συναισθηματικά αναίμακτα. Υπάρχουν τρία βασικά πράγματα που θα σας κρατήσουν και θα βελτιώσουν κατά πολύ την κοινή σας ζωή.

Η καλή επικοινωνία

Να μιλάς. Δεν είναι κανένας υποχρεωμένος να μαντεύει τις επιθυμίες και τα προβλήματά σου. Το να είσαι ειλικρινής με τον σύντροφό σου θα σε γλιτώσει από κόπο, χρόνο και παρεξηγήσεις. Τα θετικά αλλά και τα αρνητικά πρέπει να λέγονται. Η συζήτηση χτίζει δεσμούς.

Το μεταξύ σας φλερτ

Να θυμάσαι πάντα την αρχή της σχέσης σας. Τότε που φλερτάρατε, δίνατε ραντεβού και ανταλλάζατε μηνύματα με αγάπες και λουλούδια. Η καθημερινότητα σκοτώνει τον έρωτα για αυτό και το να τον διατηρήσεις είναι μάχη διαρκείας. Μην ξεχνάτε να λέτε σ’ αγαπώ.

Η συγγνώμη

Και φτάνουμε στο πιο κρίσιμο. Δε θεωρείται τίποτα δεδομένο ακόμα και ανάμεσα σε ζευγάρια που αγαπιούνται πολύ και έχουν βρει τους κώδικες επικοινωνίας τους. Μη θεωρείς πως βρίσκεσαι από κάτω αν ζητήσεις συγγνώμη. Αν θεωρείς πως έχεις κάνει λάθος, να το παραδεχτείς. Να την λες και να τη δέχεσαι κι όλα θα γίνουν αμέσως καλύτερα.

ladylike.gr

agrinio24.eu