Στην Αθήνα βρέθηκε για μερικές ώρες η Μαρία Μπακοδήμου, κι επι την ευκαιρία μίλησε στις κάμερες για την προσωπική της ζωή.

Η παρουσιάστρια του Power of Love ήρθε στην Αθήνα ώστε να τακτοποιήσει κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις σχετικά με την εταιρία ρούχων που «τρέχει».

Δημοσιογράφος της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» συνάντησε την Μαρία Μπακοδήμου στο αεροδρόμιο και την ρώτησε για την προσωπική της ζωή.

Η ερώτηση της δημοσιογράφου μάλιστα ήταν συγκεκριμένη, καθώς η παρουσιάστρια ερωτήθηκε αν αληθεύουν οι φήμες πως βρίσκεσαι σε σχέση με έναν Τούρκο επιχειρηματία.

«Από πέρσι είναι αυτό που συζητιέται. Τι να κάνουμε τώρα; Εννοώ, πληροφορίες με θέλουν. Με είδατε; Τον είδατε; Άμα τον δείτε, ρωτήστε τον!», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Μπακοδήμου, που όση ώρα έκανε δηλώσεις χαμογελούσε όλο νόημα.

Πάντως όταν ο δημοσιογράφος τη ρώτησε αν διαψεύδει ή επιβεβαιώνει, εκείνη απάντησε χαμογελώντας: «Δεν θέλω να απαντήσω. Είμαι σε καλή διάθεση όμως. Δόξα τω Θεώ!».

Να σημειωθεί πάντως πως αυτός που είχε αποκαλύψει την νέα σχέση της Μαρίας Μπακοδήμου στην Τουρκία ήταν ο πρώην σύζυγος και κριτής του My Style Rocks, Δημήτρης Αργυρόπουλος.

Συγκεκριμένα ο εκδότης πριν λίγους μήνες είχε πει σε ερώτηση δημοσιογράφων «Η Μαρία είναι συνέχεια στην Τουρκία, έγινε οικονομικός μετανάστης! Κάτι έχει βρει εκεί… και περνάει καλά! Μακάρι το κορίτσι μας».

iefimerida.grΠηγή