Τα ζώδια για σήμερα 07/01

ΚΡΙΟΣ

Τα ζώδια για σήμερα 07/01 ξεκινά με τον Κριό..Πολύ μεγάλη βοήθεια από συνεργάτη παίρνετε σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σας και σε οικονομικό επίπεδο και σε βοήθεια πάνω στις εργασίες σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα πολλοί κάνετε προσπάθεια να γεφυρώσετε την απόσταση με το σύντροφο  προτείνοντας κοινές δράσεις. Έντονη σεξουαλικότητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα σας απασχολεί ιδιαίτερα η ψυχολογία του ερωτικού συντρόφου που βγάζει υπερβολική ζήλια. Οι γονείς ασχολείστε έντονα με τις υλικές ανάγκες των παιδιών.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μάλλον είστε περιζήτητοι σήμερα, δέχεστε προτάσεις για σύναψη σχέσης από δυο πρόσωπα. Όλοι έχετε υπερβολική δημιουργικότητα.

 ΛΕΩΝ

Έστω και με μεγάλη δυσκολία λύνεται ένα οικογενειακό πρόβλημα και αρχίζετε να γίνεστε ιδιαίτερα δημιουργικοί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο όγκος των συναντήσεων και των μετακινήσεων είναι τόσο μεγάλος που δύσκολα θα καταφέρετε να εκτελέσετε το πρόγραμμα σας. Ευχάριστες ειδήσεις.

ΖΥΓΟΣ

Με τέσσερις πλανήτες στον οίκο των οικονομικών σας οι καθημερινές αγοραπωλησίες και ο προγραμματισμός του χρήματος θα μονοπωλήσει το μυαλό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με μια αιφνιδιαστική κίνηση περνάτε στην αντεπίθεση και βάζετε στη θέση τους πρόσωπα που πάνε να σας βλάψουν . Ψυχική ικανοποίηση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πολλοί από σας σήμερα κινήστε παρασκηνιακά είτε με τον κρυφό δεσμό σας ή επαγγελματικά κάνοντας παραβάσεις. Προσέξτε. Η διάθεση σας είναι αρκετά πεσμένη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αρκετά έξοδα έχετε σήμερα  και αυτό σας κάνει νευρικούς και απότομους. Έντονη δραστηριότητα  σε κοινωνικά δρώμενα σας κάνουν να νιώσετε καλύτερα με την αποδοχή που έχετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πολλοί θα έχετε σήμερα διεκπεραιώσεις και επαφές με κρατικούς φορείς κάτι που απεχθάνεστε. Επίσης ευχάριστη επαφή με τη μητέρα σας.

ΙΧΘΥΣ

Επικοινωνία ή συνάντηση με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει σας χαροποιεί. Κάποιοι θα καλεστείτε ξαφνικά σε μια γιορτή και θα περάσετε υπέροχα.Πηγή