Τα ζώδια για σήμερα 14/01

ΚΡΙΟΣ

Τα ζώδια για σήμερα 14/01 ξεκινά με τον Κριό.. Μπορεί να κάνετε πολλούς συμβιβασμούς σήμερα, ειδικά σε θέματα οικογενειακά και περισσότερο στα επαγγελματικά σας. Θα έχετε πραγματική βοήθεια από τους συνεργάτες σας ή τον εργοδότη σας, Καλή ημέρα για επιχειρηματική συνεργασία.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα ασχοληθείτε με νέα και ασυνήθιστα για εσάς πράγματα στην εργασία σας, σχετικά πιθανόν με την νέα τεχνολογία ή νέες καινοτομίες. Αξίζει να χτίσετε μία γέφυρα μεταξύ παλαιών παραδόσεων και των σύγχρονων ρευμάτων, Προσέξτε μην είστε σκανδαλώδης ή προκλητικοί όσον αφορά  τα άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος ή απέναντι στο πρόσωπο με το οποίο έχετε σχέση ή θέλετε να κάνετε σχέση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σας δίνεται η ευκαιρία να αναλάβετε αμέσως δράση και να ξεπεράσετε με έξυπνες κινήσεις τους ανταγωνιστές σας. Δώστε χρόνο να σας εκφραστεί το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, χωρίς να το διακόπτετε και κυρίως μην κάνετε κριτική και σταματήστε τις διαφωνίες γιατί το μόνο που θα καταφέρετε είναι να το απομακρύνετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κάποια εμπόδια που θα παρουσιαστούν στην διάρκεια της ημέρας θα σας κάνουν να νιώσετε μία ανεξήγητη αίσθηση σύγχυσης σχετικά με την επαγγελματική και οικογενειακή σας ασφάλεια. Βρείτε τον χώρο και τον χρόνο να δραπετεύσετε από τις επαγγελματικές και οικογενειακές  πιέσεις και βρείτε καταφύγιο σε πιο δημιουργικά ενδιαφέροντα.

ΛΕΩΝ

Ένας μεγάλος κύκλος επαφών ανοίγεται σήμερα μπροστά σας, που μπορεί να σας προσφέρει μία νέα προοπτική σε σχέση με τα μελλοντικά σας σχέδια. Μην αφήσετε όμως τις παραφουσκωμένες ιδέες σας που αφορούν τα σχέδια σας για το μέλλον σας ή το προσωπικό σας κύρος να σας βγάλουν από την πορεία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά  είναι μία αισιόδοξη ημέρα για εσάς μέσα από τις επαφές σας με μία μεγάλη ποικιλία ανθρώπων. Υπάρχει όμως ο κίνδυνος του ρίσκου να χάσετε την αίσθηση του μέτρου, ειδικά εάν έχετε την τάση να ανησυχείτε ή να φαντάζεστε πράγματα. Θα ήταν καλύτερο να κατευθύνετε τις σκέψεις σε πιο δημιουργικά και γήινα κανάλια.

ΖΥΓΟΣ

Κάποιες ριζοσπαστικές αλλαγές θα προκύψουν στις προσωπικές σας σχέσεις σήμερα. Αν είστε ελεύθεροι θα έναν ασυνήθιστο δεσμό. Επειδή έχετε μεγάλη ανάγκη από μία σχέση που θα σας προσφέρει αμοιβαία ελευθερία και επειδή διψάτε για το απρόβλεπτο να συναντήσετε άνθρωπο συναρπαστικό και απρόβλεπτο στον έρωτα. Υπάρχει  πιθανότητα να γνωρίσετε άτομο από το εξωτερικό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πιθανόν να είστε κάπως ανήσυχοι και αυτό γιατί θα πρέπει να εργαστείτε σε μία ολόκληρη γκάμα καθημερινών καθηκόντων ή σε μία άβολη κατάσταση, όπου θα συναντήσετε μία ποικιλία ανθρώπων ίσως και να χρειαστεί να διεκπεραιώσετε θέματα που αφορούν ένα ταξίδι σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάντε αισιόδοξα σχέδια γιατί  σας δίνεται η ευκαιρία να εκμεταλλευτείτε ένα κύμα  αυτοεκτίμησης και αυτογνωσίας για να αποκτήσετε ένα υψηλότερο προφίλ. Μέσα από επικοινωνίες και συζητήσεις για κάτι νέο που σας έρχεται μελλοντικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Επαγγελματικά είστε διχασμένοι για το αν θα πρέπει να συνεργάζεστε με τους άλλους ή να ακολουθήσετε την δική σας πορεία. Σημαντικές επαγγελματικές σχέσεις  θα φέρουν επιτυχία. Όσο πιο πολύ σε βάθος ή σημασία δώσετε στην ερωτική σας σχέση τόσο μεγαλύτερη ικανοποίηση θα πάρετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μπαίνετε από σήμερα σε μία περίοδο όπου θα σας απασχολήσουν θέματα και γνώσεις σχετικά με το σώμα και αυτό θα περιλαμβάνει μία μεγαλύτερη συνείδηση σε θέματα υγείας, και του μυϊκού συστήματος.

ΙΧΘΥΣ

Προσέξτε τα λεφτά σας! Σε θέματα επαγγελματικών συνεργασιών υπάρχει πιθανότητα οικονομικής αφαίμαξης λόγω κάποιας οικονομικής ανοησίας βασισμένη σε καταστάσεις που αρνείστε να αντιμετωπίσετε. Προσέξτε γιατί μπορεί να σας καλέσουν να απολογηθείτε για κακοδιαχείριση.Πηγή