Τα ζώδια για σήμερα 28/01

ΚΡΙΟΣ

Τα ζώδια για σήμερα 28/01 ξεκινά με τον Κριό..Ίσως κάποια στιγμή της ημέρα μπορεί να νιώσετε ότι πλήττετε από την αδράνεια και να σας είναι δύσκολο να πάρετε τα πράγματα από την αρχή. Κι αυτό γιατί θα υπάρξει ένας εσωτερικός σας φόβος της αποτυχίας και να νιώσετε ευάλωτοι, σε συναγωνιστικές ή ανταγωνιστικές καταστάσεις. Οι δυσκολίες αυτές θα προκύψουν με προϊσταμένους καθώς δεν σας αρέσει να κυριαρχούν επάνω σας και να σας λένε τι θα κάνετε. Ο φόβος του ελέγχου  από το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει μπορεί να προκαλέσει μάχες για επικράτηση και σοβαρές αντιπαραθέσεις με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει

ΤΑΥΡΟΣ

Στα επαγγελματικά σας θα πετύχετε την σταθερότητα και την αρμονία που επιδιώκετε στον εργασιακό σας χώρο. Παρόλο το πείσμα σας δεν σας αρέσουν οι αντιπαραθέσεις κι έτσι μπορείτε να βρείτε την εύκολη λύση για να ξεφύγετε . Αυτό όμως μπορεί να προκαλέσει υπερβολικές αντιδράσεις από την μεριά των άλλων κι από το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σε ότι αφορά τις επαφές και τις συμφωνίες η ημέρα είναι μάλλον απρόβλεπτη. Το να προσαρμοστείτε σε χρονοδιαγράμματα δεν εξυπηρετεί τις σημερινές σας ανάγκες. Ένας αέρας ανανέωσης θα φυσήξει και στα προσωπικά σας, δεν μένει παρά να αρπάξετε την ευκαιρία της ανανέωσης που θα σας προσφέρει το ταίρι σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πράγματα συναρπαστικά συμβαίνουν γύρω σας. Είστε δύναμη ανανέωσης  στις περιπτώσεις που ή κατάσταση μπορεί να έχει τελματώσεις και θα μπορέσετε να περάσετε μηνύματα έμπνευσης και επανάστασης. Επίσης έχετε την τάση να ανάψετε το φυτίλι της βόμβας και να αποτραβηχτείτε γοητευμένοι από την ιδέα της αλλαγής.

ΛΕΩΝ

Κάποιες ριζοσπαστικές αλλαγές θα σας απασχολήσουν στα επαγγελματικά σας. Ίσως εναλλακτικά να μπορέσετε να ικανοποιήσετε την ανάγκη σας για γνώση, παρακολουθώντας μαθήματα ή ειδικά προγράμματα για την μετέπειτα εξέλιξη σας. Προσέξτε την τάση σας στα προσωπικά σας να ταυτίζεστε έντονα με ότι λέτε κι αυτό μπορεί να σας παρεξηγήσουν. Με αποτέλεσμα να γίνετε περισσότερο πιεστικοί με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελπιδοφόρα επαγγελματικά ξεκινήματα ή αλλαγές που θα σας ανεβάσουν την διάθεση και θα σας ανανεώσουν το ενδιαφέρον για την δουλειά. Σίγουρα θα καταφέρετε εύκολα να βάλετε τα πράγματα σε τάξη. Στα συναισθηματικά σας πρέπει να προσπαθήσετε αποφύγετε εντάσεις και ενδεχόμενες παρεξηγήσεις.

ΖΥΓΟΣ

Το απρόοπτο θα παίξει τον ρόλο του σήμερα, αλλά κυρίως θα αφορά κάποιο έκτακτο έξοδο ή μία υποχρέωση την οποία θα είστε αναγκασμένοι να καλύψετε. Ανατροπές επίσης θα αντιμετωπίσετε και στα επαγγελματικά σας γι’ αυτό καλύτερα να είστε προσεκτικοί και επιφυλακτικοί όσον αφορά τα σχέδια και την έκθεση τους. Μία ώθηση επανεξέτασης στα αισθηματικά θα κάνετε όσον αφορά τις προσδοκίες σας την συμπεριφορά σας αλλά και του/της συντρόφου σας. Ίσως ακόμη και την επανεξέταση του ενδιαφέροντος ενός ανθρώπου που μέχρι χθες βλέπατε μία σκωπτική διάθεση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Όσοι σκέφτεστε κάποιες «επιθετικές» οικονομικές πρωτοβουλίες, καλό θα ήταν να τις αναβάλλετε για αργότερα ή να κρατήσετε ένα αποθεματικό στην άκρη, σε περίπτωση τα πράγματα δεν εξελιχθούν όπως τα περιμένατε ή ελπίζατε. Να προσέξετε τα λόγια σας στα προσωπικά σας σε ευαίσθητες στιγμές με τον/την σύντροφό σας για να μην χαλάσουν η ισορροπίες μεταξύ σας. Εάν πιέζεστε από καταστάσεις που αισθάνεστε ότι δεν ελέγχετε κάντε λίγη υπομονή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πολλές μετακινήσεις, προσκλήσεις και συναντήσεις είναι τα χαρακτηριστικά της ημέρα για εσάς, τόσο στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας. Όλα δείχνουν ότι θα είστε πιο ευέλικτοι και με κάποιον τρόπο θα έχετε περισσότερο ελεύθερο χρόνο για να ασχοληθείτε με αυτά που αγαπάτε και σας ευχαριστούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ημέρα μπορεί να φέρει καλές εξελίξεις γύρω από τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας θέματα με αποτέλεσμα να πάρετε την απόφαση να τα διαχειριστείτε πιο ρεαλιστικά και χωρίς συναισθηματισμούς αυτά τα ζητήματα. Κάποιοι ίσως να μην μπορέσετε να αποφύγετε τον χωρισμό. Η σιωπή είναι η καλύτερη μέθοδος να συμπεριφερθείτε στις άσχημες  στιγμές. Η σημερινή δυσκολία στα προσωπικά σας μπορεί να επεκταθεί και στις οικογενειακές σας σχέσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Όσοι έχετε εκκρεμότητες με τις τράπεζες, το κράτος και διάφορες υπηρεσίες διαπραγματευτείτε έξυπνα. Δεν θα μπορέσετε τώρα να τις τακτοποιήσετε. Θα υπάρξουν περιπτώσεις που θα εισπράξετε, αλλά κατά έναν περίεργο τρόπο τα λεφτά αυτά θα εξανεμιστούν. Θα κρατήσετε τα προσχήματα όσον αφορά τα προσωπικά και αν κάποιος ή κάτι σας ενοχλήσει θα πληρώσετε με το ίδιο νόμισμα.

ΙΧΘΥΣ

Μία ενδεχόμενη δυσκολία δεν πρέπει να σας τρομάξει ή να σας αποπροσανατολίσει. Με ειδικούς συνεργάτες, με προμηθευτές, ή ακόμη και εμπορικούς διακανονισμούς πρέπει να είστε προσεχτικοί και καθόλου  παράτολμοι. Ο κακός υπολογισμός και η ατυχία που μπορεί να εκδηλωθεί σήμερα στα οικονομικά σας θα οφείλονται κυρίως στο λανθασμένο σας ένστικτο. Θα υπάρξουν στιγμές που θα περάσετε όμορφα τόσο με τους δικούς σας ανθρώπους, όσο και με άτομα τα οποία θα γνωρίσετε. Αλλά και άλλες τόσες που συμπεριφορές τρίτων θα σας αιφνιδιάσουν.Πηγή