Τα ζώδια για σήμερα 04/01

ΚΡΙΟΣ

Τα ζώδια για σήμερα 04/01 ξεκινούν με τον Κριό…Η σύνοδος Σελήνης Κρόνου στον Αιγόκερο δείχνει σοβαρή και επίπονη ενασχόληση με τα επαγγελματικά σας που συνοδεύονται από επιτυχία.  Η ανάδρομη Αφροδίτη στο Ζυγό φέρνει πρώην σύντροφο στο δρόμο σας.

ΤΑΥΡΟΣ

 Ταύροι του δευτέρου δεκαημέρου με το εξάγωνο Ήλιου Πλούτωνα κάνουν σχέση ή συνεργασία με πρόσωπο από το εξωτερικό. Μικρές ενοχλήσεις υγείας βραδινές ώρες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

 Αρκετοί Δίδυμοι θα πάρετε μια οικονομική ή ηθική ικανοποίηση από την εργασία σας. Παρόλα αυτά ερωτικές σκέψεις για πρόσωπο του παρελθόντος σας κάνουν να έχετε άσχημη ψυχολογία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 Οι έχοντες σχέση δείχνετε έντονο ενδιαφέρον στο σύντροφο σας και νιώθετε συναισθηματική ασφάλεια. Για τους αδέσμευτους  το εξάγωνο Ήλιου Πλούτωνα  , φέρνει μια πολύ ερωτική μέρα.

ΛΕΩΝ

 Πρόσωπο της οικογένειας σας επηρεάζει να προσέχετε περισσότερο την υγεία σας. Σοβαρές σκέψεις να κόψετε κακές συνήθειες  και να τρέφεστε υγιεινά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 Η δημιουργικότητα σας είναι σε υψηλά επίπεδα σήμερα και την διοχετεύετε στην εργασία . Συναντήσεις με το σύντροφο είναι σε σοβαρό ύφος όπως και οι συζητήσεις που κάνετε. Πάντως παίρνετε αυτό που θέλετε.

ΖΥΓΟΣ

 Μια οικονομική υποχρέωση από το παρελθόν που επανέρχεται στο προσκήνιο ,εκτός από ανατροπή στον οικονομικό σας σχεδιασμό, δημιουργεί  και ψυχρό κλίμα στον οικογενειακό κύκλο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 Αν και είναι μια εξαιρετική μέρα με ευκαιρίες να αυξήσετε τα έσοδα σας, δεν την εκμεταλλεύεστε όσο πρέπει και αυτές οι μέρες σπανίζουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

 Δείξτε πολύ μεγάλη προσοχή στο δρόμο και στην οδήγηση και για να μην πέσετε θύμα κλοπής. Έντονος διαπληκτισμός με αδέρφια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 Δύσκολη μέρα για τα οικονομικά σας και μεγάλη ένταση. Άλλοι έχετε απώλειες  και ζημιές σε επαγγελματικό επίπεδο και άλλοι προστριβές με την εφορία για πρόστιμο .

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 Η μέρα είναι δύσκολη εξαιτίας του εκνευρισμού σας. Βιετνάμ γίνεται ο χώρος εργασίας! Ένα παρελθοντικό θέμα γίνεται αιτία να τσακωθείτε άγρια με συναδέρφους.

ΙΧΘΥΣ

 Όσοι ταξιδεύετε σήμερα ή ασχολείστε με εισαγωγές ή εμπλέκεστε άμεσα ή έμμεσα  με πανεπιστημιακά θέματα προσέξτε παγίδες και ψιλά γράμματα και μην εμπιστεύεστε κανέναν.Πηγή