Τα ζώδια για σήμερα 25/01

ΚΡΙΟΣ

Τα ζώδια για σήμερα 25/01 ξεκινά με τον Κριό..Δυσκολίες μπορεί να προκύψουν με  προϊσταμένους, καθώς δεν σας αρέσει να κυριαρχούν επάνω σας και να σας λένε τι να κάνετε. Αξίζει να ρισκάρετε ακόμη κι αν φοβάστε την αποτυχία. Προσπαθήστε να χρησιμοποιήσετε σαν κίνητρο την μελλοντική επιτυχία και όχι τους φόβους των αποτυχιών του παρελθόντος. Ο φόβος του ελέγχου στα συναισθηματικά σας μπορεί να προκαλέσει εντάσεις και σοβαρές αντιπαραθέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Κάποια ξαφνικά γεγονότα ίσως σας κάνουν να νιώσετε ότι ανατρέπονται τα σχέδια σας και σας υποχρεώνουν να ακολουθήσετε τον γρήγορο ρυθμό των αλλαγών που  συμβαίνουν γύρω σας. Ευνοούνται επίσης τα ταξίδια και η αλλαγή περιβάλλοντος. Προσέξτε πολύ την τάση σας, σήμερα να κάνετε προκλητικές δηλώσεις γιατί αυτό μπορεί να είναι πολύ εξοργιστικό για τον/την σύντροφό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ενδιαφέρουσες ειδήσεις θα λάβετε, οι οποίες θα χρωματίσουν θετικά την ημέρα σας, είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, είτε σε προσωπικό. Το σίγουρο είναι ότι δεν πρόκειται να βαρεθείτε. Μπορεί ακόμη να υπογράψετε συμφωνίες ή να  οργανώσετε ένα μακρινό ταξίδι. Ξεκαθαρίστε τις σκέψεις σας στα συναισθηματικά σας γιατί μόνο έτσι μπορείτε να εναρμονιστείτε τέλεια με αυτά που σκέφτεται ο/η σύντροφό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ημέρα σας θα είναι ιδανική για συζητήσεις ή συμφωνίες που θα μπορούσαν να σας ευνοήσουν οικονομικά, ή κληρονομικά, ή και φορολογικά θέματα. Μία οικονομική συμφωνία θα σας βγει σε καλό. Όσοι είστε σε αναζήτηση σε εργασίας ευκαιρία και λύση, στα εργασιακά σας θέματα. Τα αισθηματικά σας επίσης ευνοούνται πολύ σήμερα.

ΛΕΩΝ

Σήμερα είναι ημέρα δράσης. Το τρίγωνο Άρη – Δία σας οδηγεί με επιτυχία σε ένα στόχο, σας δίνεται η ευκαιρία να ανοίξετε τους ορίζοντές σας. Χάρη στον Δία μπαίνετε σε μία εποχή ευκαιριών στον έρωτα, στα επιχειρηματικά σας σχέδια. Οι σχέσεις θα μπορούσαν να βελτιωθούν σημαντικά αν παραδεχτείτε κι εσείς ότι κάποιες φορές κάνετε λάθη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μπορεί να κάνετε πολλούς συμβιβασμούς για χάρη της ψυχικής σας γαλήνης. Ίσως θα πρέπει να φροντίσετε ώστε οι συναισθηματικές σας επαφές να μην σας στραγγίσουν. Όσοι είστε γεννημένοι γύρω στις 05/09, θα έχετε μία θολή εικόνα τις πραγματικότητας, χάρη στον Ποσειδώνα στους Ιχθύες ο οποίος κινείται απέναντι από το δεκαήμερό σας.

ΖΥΓΟΣ

Προετοιμαστείτε για μία απρόσμενη εξέλιξη στον γάμο σας, στη σχέση σας, ή σε μία στενή συνεργασία. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το επιχειρηματικό σας ταλέντο για να εκφράσετε τα συναισθήματα σας στους γύρω σας. Είναι απαραίτητο να προσπαθήσετε να ξεπεράσετε κάποιους καταστροφικούς μηχανισμούς, αν θέλετε να απολαύσετε ωραίες και ζεστές στιγμές με το ταίρι σας. Έτσι άλλωστε θα σας δοθούν λύσεις σε θέματα σχέσεων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αποφύγετε να τα βάλετε με τον νόμο σήμερα και μείνετε μακριά από οποιαδήποτε αλαζονική συμπεριφορά. Τα συναισθήματα σας θα είναι έντονα σήμερα, ενώ δεν αποκλείεται να γοητευτείτε από ένα πρόσωπο με οικονομική επιφάνεια. Μία εφευρετική και έξυπνη ιδέα σας, μπορεί να βγάλει από αδιέξοδα. Μόνο με ανοιχτό μυαλό και άνοιγμα στην πρωτοπορία θα βγείτε ωφελημένοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Προσέξτε σήμερα γιατί υπάρχει η τάση επαγγελματικά σας να προκύψουν κάποιες παρεξηγήσεις ή σε κουραστικές συγκρούσεις – διαφωνίες με τους ανωτέρους σας. Τα οικονομικά σας θέματα τα οποία σας απασχολούν έντονα τον τελευταίο καιρό μπορεί να είναι «αγκάθι» στην προσωπική σας σχέση ή με τα αγαπημένα σας πρόσωπα ή ακόμη να εμποδίσουν την υλοποίηση ενός φιλόδοξου σχεδίου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα βρείτε λύσεις για ένα οικονομικό θέμα που σας απασχολεί εδώ και καιρό. Αξίζει να ρισκάρετε, ακόμη κι αν φοβάστε την αποτυχία. Προσπαθήστε να χρησιμοποιήσετε σαν κίνητρο την μελλοντική επιτυχία και όχι τους φόβους των αποτυχιών του παρελθόντος. Ο φόβος τους ελέγχου στα προσωπικά σας μπορεί να προκαλέσει διαμάχες με το ταίρι σας. Κάντε υπομονή κι αυτά τα προβλήματα συνήθως λύνονται από μόνα τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προσέξτε σήμερα  την τάση σας να παρερμηνεύετε ή  να παρανοείτε τις πράξεις και τις απόψεις ανθρώπων επιρροής. Οι συγκρούσεις με αυτούς τους ανθρώπους μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά την επαγγελματική σας ζωή. Ακόμη ίσως να υπάρξει δυσκολία  στο να μετρήσετε την επιρροή σας πάνω στον/στην σύντροφό σας και παρόλο που υπάρχει μεγάλη ευαισθησία, γίνεται αισθητή υποκειμενικά.

ΙΧΘΥΣ

Κερδίζετε τις εντυπώσεις στα επαγγελματικά σας, παρόλα αυτά μην πιστέψετε σε υπερβολικά κολακευτικά λόγια. Το τρίγωνο Άρη – Δία θα φέρει ένα σημαντικό οικονομικό κέρδος. Προσέξτε όμως την τάση υπερκατανάλωσης. Όσοι έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα μπείτε σε μία περίοδο ριζικών αλλαγών σε θέματα σχέσεων.Πηγή