Τα ζώδια για σήμερα 10/01

ΚΡΙΟΣ

Τα ζώδια για σήμερα 10/01 ξεκινούν με τον Κριό..Η σύνοδος Σελήνης Άρη στον Υδροχόο σας κάνει αρκετά ανυπόμονους και με έντονες αλλαγές στη διάθεση, πότε συναισθηματικούς και πότε επιθετικούς. Σκέφτεστε να πάρετε μεγάλο ρίσκο για αύξηση του μισθού σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Με δυσκολίες σε επαγγελματικές συνεργασίες  ξεκινά η μέρα. Συνεργάτες δεν τηρούν τα συμφωνηθέντα και σας βραχυκυκλώνουν. Εξακολουθείτε να δουλεύετε μανιωδώς. Το πείσμα του ζωδίου σας ευνοεί.

ΔΙΔΥΜΟΙ

 Αρκετά κουραστική είναι η μέρα σας σήμερα άλλα διεκπεραιώνετε επιτυχώς νομικές εκκρεμότητες.  Ενδιαφέρουσες συναντήσεις με συναδέρφους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σύνοδος Σελήνης Άρη σας φέρνει υπερένταση και ανασφάλεια για τις οικονομικές υποχρεώσεις που έχετε. Ισορροπείτε από την είσπραξη θετικών συναισθημάτων του συντρόφου.

ΛΕΩΝ

Η θετική ενέργεια που σας χαρακτηρίζει σήμερα έχει σαν αποτέλεσμα τη δημιουργία νέων συνεργασιών άλλα και τη συντήρηση θετικής ατμόσφαιρας με το σύντροφο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχετε αρχίσει να αλλάζετε φιλοσοφία. Είστε πιο δυναμικοί και διεκδικείτε τα δικαιώματα σας στον εργασιακό χώρο και από ανωτέρους και από συναδέρφους.

ΖΥΓΟΣ

Αξιόλογη μετουσίωση της δημιουργικής σας ικανότητας σε πράξη. Ευχάριστη εξέλιξη σε θέματα παιδιών. Ευχάριστη γνωριμία με Κριό ή Σκορπιό για τους αδέσμευτους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δεν είναι καθόλου εύκολο να συνεννοηθεί κάποιος μαζί σας σήμερα.  Σελήνη και Άρης τετραγωνίζουν τον Ερμή στο ζώδιο σας. Προσέξτε ιδιαίτερα  τη σχέση με τους γονείς σας. Ακούστε συμβουλές, δεν έχετε καλή κρίση σήμερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αρκετοί Τοξότες σήμερα ξεκινάτε σεμινάρια για θέματα νέας τεχνολογίας. Ακόμη περισσότεροι δείχνετε διάθεση να βελτιώσετε τις σχέσεις με τα αδέρφια σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα προσπαθείτε να βρείτε τον αυτοέλεγχο σας αν και είστε έντονα εκνευρισμένοι από τις χτεσινές οικονομικές απώλειες. Μετριάζετε για λίγο τα φιλόδοξα σχέδια σας και κινείστε με μεγάλη προσοχή στα οικονομικά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υπάρχουν μέρες σαν τη σημερινή που είστε τόσο δυναμικοί ώστε κανείς δεν μπορεί να ακολουθήσει τις κινήσεις σας. Δεν είναι λόγος αυτός να τσακώνεστε στο εργασιακό περιβάλλον. Ψυχραιμία.

ΙΧΘΥΣ

Όσοι έχετε παράλληλες ερωτικές σχέσεις δείξτε ιδιαίτερη προσοχή ή ακυρώστε συναντήσεις σήμερα. Επίσης μην παραβιάσετε κανένα νόμο στις επαγγελματικές σας δραστηριότητες.Πηγή