Τα ζώδια για σήμερα 19/01

ΚΡΙΟΣ

Τα ζώδια για σήμερα 19/01 ξεκινά με τον Κριό..Έντονη ενασχόληση με τα επαγγελματικά σας με ικανοποιητικά αποτελέσματα. Βραδινές ώρες εκνευρισμός με φιλικό πρόσωπο.

ΤΑΥΡΟΣ

Εξυπηρέτηση σε συγγενικά σας πρόσωπα κάνετε σήμερα αν και το πρόγραμμα σας είναι φορτωμένο. Ένταση με τη μητέρα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Συνάντηση με πρόσωπο από το παρελθόν που σας ενδιαφέρει ακόμη έχει η σημερινή μέρα. Ο διάλογος βοηθάει πολύ το κλίμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προσέξτε σήμερα τον εαυτό σας γιατί τις πρωινές ώρες θα νιώσετε μια αδιαθεσία. Επίσης μην εμπιστευτείτε λόγια που θα σας πει συνάδερφος.

ΛΕΩΝ

Έντονη δημιουργικότητα σήμερα  σε πολλά επίπεδα, αισιοδοξία και ορμή να επιτύχετε στην εργασία σας. Μην αμελείτε μικρά θέματα υγείας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 Η μέρα θέλει προσοχή στον τρόπο έκφρασης, ειδικά σε ερωτικά θέματα που δημιουργείτε σκηνές ζηλοτυπίας από ασήμαντες λεπτομέρειες..

ΖΥΓΟΣ

Έντονη όρεξη για επικοινωνία  και αρκετές επαφές με συγγενικά πρόσωπα σας κάνουν σήμερα υπερκινητικούς. Σε καλό κλίμα η σχέση σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Καλό είναι να μην κάνετε καμία μεγάλη οικονομική συναλλαγή σήμερα και να είστε προσεκτικοί σε όλες. Καλή μέρα στα εργασιακά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Προσέξτε σήμερα  συνεργάτες σας οι πελάτες , διότι η πιθανότητα να σας εξαπατήσουν οικονομικά είναι μεγάλη. Εκμεταλλευτείτε την επικοινωνιακή δεινότητα που έχετε σήμερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα έχετε τάσεις  απαισιοδοξίας και αυτά που λέτε είναι ουτοπικά.  Οι φίλοι δεν σας αφήνουν  να βυθιστείτε σε απογοήτευση και ασχολείστε με την περιποίηση του εαυτού σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Απογοήτευση παίρνετε από λόγια φιλικού προσώπου κάτι που δεν περιμένατε. Το καλό κλίμα στα επαγγελματικά συνεχίζεται όπως και οι τάσεις απομόνωσης που έχετε.

ΙΧΘΥΣ

Σήμερα έχετε μια πολύ υπεροπτική έως και προκλητική στάση απέναντι σε όλους και αυτό θα σας δημιουργήσει προβλήματα στον εργασιακό χώρο και όχι μόνο.Πηγή