Τα ζώδια για σήμερα 02/01

ΚΡΙΟΣ

Τα ζώδια για σήμερα 02/01 ξεκινούν με τον Κριό…Ένα ταξίδι, για επιμορφωτικούς κυρίως λόγους θα παίξει ρόλο στην ψυχολογία σας, κυρίως για σας του πρώτου δεκαημέρου. Νομικές υποθέσεις, δικαστήρια κάθε είδους, ευνοούνται ή ακόμα και διευθετούνται. Το μόνο που χρειάζεστε είναι να μην αποσπαστεί η προσοχή και η συγκέντρωσή σας, από το στόχο.

ΤΑΥΡΟΣ

Η οικονομική σας κατάσταση βελτιώνεται κατά πολύ, ίσως εξαιτίας μιας κληρονομιάς, ή ακόμα από την αύξηση των εσόδων του συντρόφου σας. Ευνοούνται περισσότερο οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο, αλλά και για τους υπόλοιπους του ζωδίου, δεν είναι άσχημα τα πράγματα. Ερωτικοί πειρασμοί κάθε είδους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα μπορέσετε να κλείσετε συμφέρουσες συμφωνίες με τους δικούς σας – έστω και αυστηρούς – όρους. Οι συνεργάτες σας προσβλέπουν στη βοήθειά σας ενώ οι σύντροφοι σας θεωρούν «απολύτως απαραίτητους» στη ζωή τους. Μια φιλία, ενδέχεται να εξελιχθεί σε αισθηματική σχέση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θέματα υγείας θα σας κρατήσουν απασχολημένους σήμερα. Ενδέχεται βέβαια να είστε κουρασμένοι και αγχωμένοι, τόσο, ώστε να σας βγουν, διάφορα, ψυχοσωματικά προβλήματα. Ίσως θα πρέπει να δώσετε χρόνο στον εαυτό σας για να ξεκουραστεί και να γεμίσει μπαταρίες.

ΛΕΩΝ

Η ψυχολογία σας εξαρτάται από εξωγενείς παράγοντες και αυτό είναι λάθος, δεδομένου ότι δεν έχουν όλοι καλή διάθεση απέναντί σας. Ένας νέος έρωτας όμως, ιδίως για σας του πρώτου δεκαημέρου, κάνει την εμφάνισή του και σας αλλάζει τα δεδομένα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πολύ όμορφες οικογενειακές στιγμές θα περάσετε σήμερα με τους δικούς σας ανθρώπους να δημιουργούν μια ζεστή ατμόσφαιρα. Το «σπίτι» είναι για σας πηγή έμπνευσης. Ίσως ακόμα να ασχοληθείτε με τη διακόσμησή του, και γιατί όχι, με την ανακαίνισή του.

ΖΥΓΟΣ

Μιλάτε όμορφα. Λέτε αυτά που θέλουν να ακούσουν οι άλλοι και αυτό σας εξασφαλίζει ιδανικούς συνεργάτες, συνεταίρους και φίλους. Έντονη κοινωνική ζωή και πολλές μα πάρα πολλές επικοινωνίες. Το μόνο που πρέπει να προσέχετε είναι το τι λέτε, για να αποφύγετε τις υπερβολές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα οικονομικά, η αύξηση των εσόδων, η καλή διαχείριση των εισοδημάτων, θα είναι το πρόβλημα της ημέρας. Χρειάζεστε καλύτερη οργάνωση και μην διστάσετε να βάλετε την καθημερινότητά σας σε «μνημόνιο». Αν είναι για να έχετε μεγαλύτερη άνεση, γιατί όχι;

ΤΟΞΟΤΗΣ

Βλέπετε την καθημερινότητά σας με πιο καθαρή ματιά και από το πρίσμα αυτού που έχει «βάλει μυαλό». Αυτό, έχει ως αποτέλεσμα την καλύτερη διαχείριση της ζωής και της καθημερινής σας ρουτίνας. Ξεκουραστείτε σήμερα, χαλαρώστε κι αν χρειαστεί κάντε και μια «κοπάνα» απ’ τη δουλειά, το έχετε ανάγκη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Καλή ψυχολογία, χαρά και ενθουσιασμός για τις δραστηριότητες και τις επιδιώξεις σας. Τα σχέδιά σας είναι σε πολύ καλό δρόμο και τίποτα δεν φαίνεται να «συννεφιάζει», τον ορίζοντά σας. Είστε σε πολύ καλό δρόμο, με καλές συνθήκες και εξαιρετικές προοπτικές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Καλές οι κοινωνικότητες αλλά ο Δίας στον ενδέκατο ηλιακό σας οίκο, σας ωθεί σε οικονομικές σπατάλες και σε υπερβολές. Μην ξεχνάτε ότι χρειάζεται και να ξεκουραστείτε. Οι φίλοι είναι πάντα δίπλα σας, να παίζουν, ίσως, το σημαντικότερο ρόλο στην καθημερινότητά σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Κανείς δεν πρόκειται, και δεν γίνεται, να μείνει ασυγκίνητος από τις ικανότητες και τα ταλέντα σας, στον επαγγελματικό τομέα. Ο τρόπος που χειρίζεστε τις υποθέσεις σας, είναι ό,τι καλύτερο θα μπορούσατε, αυτή τη στιγμή. Απολαμβάνετε με καμάρι τους καρπούς των κόπων σας.Πηγή