Τα ζώδια για σήμερα 08/01

ΚΡΙΟΣ

Τα ζώδια για σήμερα 08/01 ξεκινά με τον Κριό..Να προσέξετε γιατί σήμερα είναι για εσάς η ημέρα είναι γεμάτη εντάσεις και ξαφνικές αντιπαραθέσεις με άτομα του περιβάλλοντος σας. Προσπαθήστε να κρατήσετε την ψυχραιμία σας για να μην φτάσετε στα άκρα. Στα οικονομικά σας, ξαφνικές απώλειες ή κέρδη σας περιμένουν και θα σας αναγκάσουν να πάρετε αποφάσεις. Στα ερωτικά σας, η τάση σας για ελευθερία και ανεξαρτησία θα είναι σημαντικός λόγος εντάσεων.

ΤΑΥΡΟΣ

Μπορείτε να αναπτύξετε ένα μεγάλο δίκτυο επαφών ή και να προγραμματίσετε κάποια ταξίδια σχετικά με νέες συνεργασίες. Χρησιμοποιήστε το ταλέντο σας για να συλλέξετε τις απαραίτητες πληροφορίες ώστε να τις απορροφήσετε και να τις μεταφέρετε προκαλώντας την προσοχή των συνεργατών σας. Στα προσωπικά σας θα δεχθείτε έντονες προκλήσεις από τον/την σύντροφό σας για να προκαλέσει την προσοχή σας και το ενδιαφέρον σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πολυάσχολους σας βρίσκει η ημέρα σας σήμερα, καθώς η ασταμάτητη αναζήτηση σας για μία καλή επαγγελματική ευκαιρία, θα σας αποσπάσει σχεδόν ολοκληρωτικά από τα προσωπικά σας και από τα αισθηματικά σας, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίσετε γκρίνια και ένταση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με αύξηση των επαγγελματικών σας υποχρεώσεων ξεκινά η ημέρα σας. Για αυτό θα χρειαστεί να κάνετε κατανομή αυτών σας των υποχρεώσεων. Στα επαγγελματικά σας οι απόψεις σας θα εκτιμηθούν στην δουλειά , αρκεί να είστε δεκτικοί και στις ιδέες των συνεργατών σας. Ίσως υπάρξουν δυνατότητες επέκτασης στο εξωτερικό. Απασχοληθείτε με πράγματα που σας δίνουν ευχαρίστηση και δώστε γενναιόδωρα τον χρόνο σας σε αυτούς που αγαπάτε.

ΛΕΩΝ

Συναισθηματικά προβλήματα θα προκύψουν στην δουλειά, λόγω της υπερευαισθησίας σας, ειδικά όταν νιώσετε ότι απειλείται η επαγγελματική σας ασφάλεια. Οι αλλαγές σας φοβίζουν αλλά παρόλα αυτά μπορείτε να προσαρμοσθείτε εύκολα σε αυτές σήμερα. Η εργασία σας, θα  σας φέρει σε επαφή με το κοινό και ιδιαίτερα με κάποια δημόσια υπηρεσία. Στα προσωπικά σας, καλό θα ήταν να εναρμονιστείτε με τις ανάγκες του εαυτού σας ώστε να βάλετε όριο στις απαιτήσεις του προσώπου με το οποίο έχετε σχέση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για να πετύχετε αρμονικές επαγγελματικές συνεργασίες σήμερα, θα πρέπει να αποφύγετε την έντονη κρητική στους συνεργάτες σας. Επειδή είστε τελειομανής, τείνετε να κάνετε εσείς οι ίδιοι όλη την δουλειά ακόμη και στο σπίτι. Αν δεν βάλετε ένα όριο στο πόσο μπορείτε να βοηθήσετε μπορεί να γίνετε αντικείμενο εκμετάλλευσης.

ΖΥΓΟΣ

Κάποιες αλλαγές θα  προκύψουν στις προσωπικές σας σχέσεις. Αν είστε ελεύθεροι θα σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε  έναν ασυνήθιστο δεσμό. Θα μπορούσε να συναντήσετε ένα άτομο από άλλη χώρα, με διαφορά ηλικίας ή ακόμα άτομο δεσμευμένο. Αν έχετε σταθερό δεσμό προσπαθήστε ειδικά σήμερα να μην δείξετε υπερβολική παρόρμηση στην ανάγκη σας για ανεξαρτησία. Προσπαθήστε να αντιληφθείτε  και την ανησυχία της άλλης πλευράς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτή είναι μία ημέρα μεγάλης αισιοδοξίας και αίσθηση της προσωπικής ελευθερίας. Συναντήσεις μέσα από τις οποίες θα διευρύνετε τους ορίζοντές σας, από τις επαφές σας με ανθρώπους που θα σας εμπνεύσουν σε πνευματικό αλλά και ψυχολογικό επίπεδο. Αυτή η τάση σας για ελευθερία θα δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα εάν είστε δεσμευμένοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν και αυτή είναι μία αισιόδοξη ημέρα για εσάς, υπάρχει ο κίνδυνος να χάσετε την αίσθηση του μέτρου. Ειδικά αν έχετε την τάση να  ανησυχείτε ή να φαντάζεστε αρνητικά πράγματα. Θα ήταν καλύτερο να κατευθύνετε τις σκέψεις σε πιο δημιουργικά μονοπάτια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτή είναι μία έντονη ημέρα όπου θα αντιμετωπίσετε σημαντική προσωπική πίεση. Αν είστε απογοητευμένοι με την δουλειά σας, τώρα είναι που θα νιώσετε ότι δεν υπάρχει μέλλον σ’ αυτήν. Παρόλα αυτά θα αισθανθείτε ότι  δεν υπάρχει λύση και παραμείνετε σ’ αυτήν. Δύσκολη ημέρα επίσης και στα συναισθηματικά σας, καθώς μπορεί να νιώσετε ότι περνάτε μέσα από ένα σκοτεινό τούνελ και ότι δεν διακρίνετε κανένα φώς ή ελπίδα στην σχέση σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα άξιζε να κάνετε ένα σχέδιο ή ένα πλάνο σήμερα πριν από κάθε σας ενέργεια και να προσπαθήσετε να μην είστε τόσο παρορμητικοί. Μπορεί να προκύψουν προβλήματα, λόγω έλλειψης ευαισθησίας προς της συναισθηματικές απαιτήσεις του/της συντρόφου σας.

ΙΧΘΥΣ

Είναι σημαντικό σήμερα να εξετάσετε μέχρι πιο βαθμό η καριέρα σας έχει να κάνει με τα όνειρα σας και τα ιδανικά σας, γιατί τώρα σας παρουσιάζεται η ευκαιρία ώστε να προσαρμόσετε τους εργασιακούς σας ρυθμούς ώστε να συμπεριλάβετε κάποια από τα όνειρα σας. Σε αυτό θα βοηθήσουν άτομα τα οποία θα αναγνωρίσουν τις προσπάθειές σας. Να προσέξετε όμως, γιατί μπορεί να εξαπατηθείτε από την γοητεία χαρισματικών προσωπικοτήτων κυρίως στα προσωπικά σας.Πηγή