Τα ζώδια για σήμερα 15/01

ΚΡΙΟΣ

Τα ζώδια για σήμερα 15/01 ξεκινά με τον Κριό..Θα σας προβληματίσουν έντονα σήμερα κάποιες καταστάσεις, σχετικές με την οικονομική ή κοινωνική σας ζωή. Οι οποίες θα σας κάνουν να νιώσετε ότι δεν είναι του χεριού σας να τις διαχειριστείτε. Ίσως γιατί θα παρεμβάλουν άτομα ή δυνάμεις που δεν θα μπορέσετε να τις διαχωριστείτε. Παρόλα αυτά θα σας δοθεί ή ευκαιρία και η δυνατότητα να κάνετε κάποιες έξυπνες διευθετήσει σχετικά με αυτά τα θέματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτή είναι μία κατεξοχήν ρομαντική ημέρα για εσάς, αφού τα ερωτικά σας θα έχουν σήμερα προτεραιότητα για εσάς. Έτσι σας δίνεται ή ευκαιρία να βεβαιωθείτε ότι δεν παραμελείτε τις συναισθηματικές και ερωτικές σας ανάγκες. Αν ψάχνετε για σύντροφο θα κάνετε γνωριμία με άτομο από το εξωτερικά ή να έχει σχέση με το εξωτερικό. Στα επαγγελματικά σας θα έρθετε σε επαφή με άτομα κύρους που θα σας καθοδηγήσουν προς την επιτυχία, ώστε τώρα και τα οικονομικά σας μπορούν να σημειώσουν άνοδο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα θελήσετε σήμερα να διευρύνετε την βάση σας σε αυτό που θεωρείτε ασφάλεια για εσάς. Αυτό μπορεί να έχει να κάνει με ακίνητα. Μπορεί να θελήσετε να μετακομίσετε ή να πουλήσετε κάποιο ακίνητο. Ευνοούνται σήμερα οι επενδύσεις. Αν ελπίζετε στην εκπλήρωση των συναισθηματικών σας ονείρων θα σας δοθούν σήμερα τόσες ευκαιρίες που δεν θα μπορέσετε να αποφασίσετε ποια να επιλέξετε!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Υπάρχει έντονα τη τάση σας σήμερα για σκληρή δουλειά, ίσως και μέχρι αργά, γιατί σας έχει καταλάβει ένας φανατισμός να πετύχετε. Αυτή είναι αλήθεια μία εξαντλητική ημέρα η οποία απαιτεί αντοχή και δύναμη! Εάν είστε εργοδότης ίσως χρειαστεί να απολύσετε κάποια άτομα ή να δώσετε εξοντωτικές μάχες για υπερίσχυση και εξουσία για να κάνετε ριζοσπαστικές αλλαγές στο εργασιακό σας περιβάλλον.

ΛΕΩΝ

Σήμερα το κριτήριο σας για τις αξίες και το γούστο ακόμη και η προσωπική σας εμφάνιση θα σας ξυπνήσουν συναισθήματα έντονης έλξης μεταξύ των ανθρώπων του περιβάλλοντος σας. Αφού ο κόσμος των αισθήσεων, οι χαρές και οι πόνοι του έρωτα αποτελούν μία συνεχή πρόκληση και πηγή γοητείας για εσάς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι καλοί σας τρόποι και η διπλωματία θα εντυπωσιάσουν άτομα του εργασιακού σας περιβάλλοντος. Θα σας απασχολήσει πολύ η δικαιοσύνη στον χώρο και θα προσπαθήσετε σοβαρά να δείτε και τις δύο πλευρές του κάθε ζητήματος. Μπορεί να φθάσετε σε συμφωνίες γιατί θα είστε πρόθυμοι να ακούτε τους άλλους, αρκεί να προσέξετε να μην τους απομονώσετε με παρορμητικές παρατηρήσεις και σκληρή κριτική. Παρόλα αυτά καλό θα ήταν να προσπαθήσετε να ανταποκριθείτε στις ανάγκες του/της  συντρόφου σας πριν αφήσετε τον εαυτό σας να νιώσετε θυμό.

ΖΥΓΟΣ

Ημέρα έντασης και κάποιων ξαφνικών και δραματικών αλλαγών, οι οποίες θα γίνουν περισσότερο στα οικογενειακά σας αλλά και στα οικονομικά σας. Θέματα οικονομικά θα προκύψουν σήμερα που θα αναγκαστείτε να περιορίσετε κάπως τα έξοδα σας και να κάνετε οικονομίες ή να κάνετε ασφαλείς επενδύσεις. Μπορεί επίσης να αισθανθείτε ότι δουλεύετε σκληρά και ότι αμείβεστε λίγο. Στα ερωτικά σας προετοιμαστείτε να δεχθείτε προκλήσεις από τον/την σύντροφό σας, με αποτέλεσμα να αναρωτηθείτε για  την πορεία αυτής της σχέσης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με κάποιας μορφής πίεσης θα δουλέψετε σήμερα, ειδικά εάν έρθετε σε επαφή με ισχυρά άτομα. Σήμερα μπορείτε να διαχειριστείτε την εξουσία και να διακρίνετε τις αδυναμίες αυτών των ανθρώπων και να τις χρησιμοποιήσετε προς όφελός σας. Η παρορμητικότητα στα συναισθηματικά σας και η ισχυρογνωμοσύνη σας, μπορεί να σας μπλέξουν σε φασαρίες με το ταίρι σας. Ίσως να εστιαστείτε περισσότερο στις ερωτικές σας ορμές με τις οποίες μετράτε μόνο για  την προσωπική σας αξία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ημέρα ανταγωνισμού για εσάς σήμερα, γιατί πρέπει να προσέξετε τον τρόπο έκφρασης, αφού δεν το έχετε με την διπλωματία. Προσέξτε γιατί μπορεί να μπλεχτείτε σε προβλήματα με τους συνεργάτες σας ή τους ανωτέρους σας. Θα άξιζε να κάνετε ένα σχέδιο πριν από κάθε ενέργεια και προσπαθήστε να μην είστε τόσο παρορμητικοί. Αν πιάσετε τον εαυτό σας να καυγαδίζει χωρίς λόγο, προσπαθήστε να καλλιεργήσετε ένα πνεύμα συμβιβασμού.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα θα μπείτε στην διαδικασία του δικού σας επαναπροσανατολισμού. Εξετάστε προσεχτικά τις δομές που μέχρι τώρα έχετε χτίσει την ζωή σας. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές και να δείτε τι είναι αυτό που πραγματικά θέλετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μην σπαταλάτε τον χρόνο σας σήμερα για ασήμαντα πράγματα. Η ικανότητά σας να παίρνετε αυτό που θέλετε κορυφώνεται σήμερα, αρκεί να εκθέσετε εκεί που πρέπει τα οράματά σας. Η επιτυχία σας έχει να κάνει κυρίως με την ποιότητα της ζωής σας. Αν έχετε νομικά προβλήματα καλείστε να τα αντιμετωπίσετε τώρα.

ΙΧΘΥΣ

Σήμερα σας δίνεται η ευκαιρία να ξεπεράσετε τα εμπόδια που σας ταλαιπώρησαν τον τελευταίο καιρό. Αρκεί να επιβάλλετε στον εαυτό σας περισσότερη ψυχραιμία και αυτοπεποίθηση, για να μπορέσετε να ξεπεράσετε τις εντάσεις της ημέρας – είτε στα επαγγελματικά σας , είτε στα προσωπικά σας.Πηγή