Ταλιατέλες καρμπονάρα

Υλικά:

2 ζωμούς κότας
350γρ. ταλιατέλες
150γρ. μπέικον, σε κομματάκια
400γρ. κρέμα γάλακτος
200γρ, τυρί, γκούντα ή της αρεσκείας σας, τριμμένο
Λίγο βούτυρο

Διαδικασία:

1. Βάλτε σε μια κατσαρόλα νερό και διαλύστε τους δύο ζωμούς κότας.
2. Προσθέστε έπειτα αλάτι και μόλις το νερό κοχλάσει, βάλτε τις ταλιατέλες σας.
3. Βράστε για οκτώ λεπτά.
4. Σε ένα μεγάλο τηγάνι βάλτε λίγο βούτυρο και προσθέστε τα κομματάκια του μπέικον για να τσιγαριστούν.
5. Μόλις τσιγαριστεί το μπέικον, προσθέτετε την κρέμα γάλακτος και ανακατεύετε. Έπειτα προσθέτετε το τυρί και ανακατεύετε καλά.
6. Μόλις βράσουν οι ταλιατέλες σας, τις σουρώνετε και τις βάζετε στο τηγάνι με την κρέμα γάλακτος.
7. Ανακατέψτε καλά και μόλις ενωθούν είναι έτοιμη


agrinio24.gr

loading...

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ