“Ένιωσα τεράστια στεναχώρια” ομολογεί ο Τάσος Γιαννόπουλος.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Τάσος Γιαννόπουλος στην εφημερίδα On Time Σαββατοκύριακο και τη δημοσιογράφο Σίσσυ Μενεγάτου. Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στη συνεργασία που είχε με τον Πέτρο Φιλιππίδη και όσα πήραν τον δρόμο της δικαιοσύνης σχετικά με το πρόσωπο του συναδέλφου του.

Έχετε συνεργαστεί με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Πως νιώσατε με όλο αυτό που ξέσπασε;

Με στεναχώρησε, γιατί έβλεπα γνωστούς μου ανθρώπους να τους συμβαίνει αυτό, είτε από τη μία πλευρά είτε από την άλλη. Γνωρίζω και τον Πέτρο Φιλιππίδη και την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και την Πηνελόπη Αναστασοπούλου και άλλους συναδέλφους που είναι κι από τη μια και από την άλλη πλευρά. Αυτό είναι σαν να συμβαίνει μέσα στο ίδιο σου το σπίτι. Από κει και πέρα, βεβαίως, η Δικαιοσύνη είναι αρμόδια να κρίνει.

Το είχατε φανταστεί ποτέ;

Όχι, κι ένιωσα τεράστια στεναχώρια. Εγώ γνώριζα μόνο ένα περιστατικό, μόνο μια καταγγελία που είχε γίνει.

Πιστεύετε ότι ο κόσμος ξεχνάει;

Όχι. Ο κόσμος δεν ξεχνάει, αλλά ούτε και ο χώρος. Εδώ όμως υπάρχει ένα σοβαρό ερώτημα. Τι γίνεται με την επανένταξη των ανθρώπων που καταδικάζονται, φυλακίζονται ή εκτίουν την όποια ποινή τους επιβάλλεται και μετά βγαίνουν στην κοινωνία; Πως θα τους δεχθεί η κοινωνία μας; Μετά δεν πρέπει να γίνει η επανένταξη στην κοινωνία; Αυτό είναι μεγάλο κοινωνικό ζήτημα. Κι αυτό ισχύει για οποιονδήποτε άνθρωπο καταδικάζεται.

zappit.grΠηγή