Την εξέλιξη αυτήν είχε προανήγγειλε ο Χρήστος Βλάχος, πατέρας του Βάιου, που έχασε τη ζωή του στα Τέμπη, κατά τη διάρκεια της σύσκεψης που είχαν οικογένειες θυμάτων στο κέντρο της Περιφέρειας Θεσσαλίας την περασμένη Κυριακή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν καταφέρει να συγκεντρώσουν από την έρευνα του τεχνικού τους συμβούλου φωτογραφίες και βιντεοληπτικό υλικό, τα οποία και θα καταθέσουν.

Στο μεταξύ, και άλλοι συγγενείς θυμάτων περιμένουν να δουν τις επόμενες κινήσεις του εφέτη ανακριτή, και να δουν εάν και σε ποιούς θα ασκήσει ποινικές διώξεις και για το εάν  θα χρειαστεί να προχωρήσουν σε ονομαστικές διώξεις προσώπων, υπηρεσιών, και ανθρώπων που διαχειρίστηκαν το δυστύχημα από την πρώτη στιγμή.

Σημειώνεται πως την Παρασκευή αναμένεται να πραγματοποιηθεί δειγματοληψία στα χώματα που βρίσκονται σε ιδιωτικό οικόπεδο στα Τέμπη και φέρεται να μεταφέρθηκαν εκεί από τον τόπο της τραγωδίας, λίγες μέρες μετά τη σύγκρουση αλλά και έλεγχος για εντοπισμό γενετικού υλικού από εκπαιδευμένους σκύλους.megatv.com