Θέλεις να ξέρεις πού είναι ο σύντροφός σου ανά πάσα ώρα και στιγμή; Κάτι δεν πάει καλά μεταξύ σας

Αν θέλεις να ξέρεις πού βρίσκεται ανά πάσα ώρα και στιγμή (και δεν είστε 12 ετών) τότε πρέπει να αναρωτηθείς γιατί σου έχει γεννηθεί αυτή η ανάγκη.

Η love coach, Susan Winter, αναφέρει πως είναι φυσιολογικό να είστε σε επικοινωνία εντός της ημέρας αλλά αν αυτή η επικοινωνία είναι κατι παραπάνω από συχνή μπορεί να σημαίνει πως νιώθεις ανασφάλεια αναφορικά με τις κινήσεις του συντρόφου σου και θέλεις να τον τσεκάρεις.

Η ανάγκη να ξέρεις την κάθε πιθανή δραστηριότητα και κάθε πιθανή αλλαγή στο πρόγραμμά του δεν είναι μία υγιής συμπεριφορά αλλά μία καταπίεση που αργά η γρήγορα θα λειτουργήσει ως θηλιά στα συναισθήματά σας.

Αρχικά αυτό που θα πρέπει να εξετάσεις είναι οι λόγοι από τους οποίους πηγάζει η ανάγκη σου αυτή. Γιατί να νιώθεις ανασφαλής; Γιατί να έχεις αμφιβολίες για τον σύντροφό σου;

Δυστυχώς όσο μεγάλη κι αν είναι η αγάπη σας είναι δύσκολο να προχωρήσει μία σχέση που δε βασίζεται στην αλληλοκατανόηση και τον αλληλοσεβασμό.

Θέλεις μία σχέση που βασίζεται στην ανασφάλεια; Μία συζήτηση με τον εαυτό σου είναι αναγκαία πριν προχωρήσεις σε μία συζήτηση με εκείνον.

ladylike.gr


Πηγή