Μετά το τροχαίο που σημειώθηκε στον Λαγκαδά, όπου ένας 60χρονος, ο οποίος οδηγούσε μεθυσμένος και χωρίς δίπλωμα, παρέσυρε και σκότωσε την 50χρονη μητέρα δύο παιδιών αλλά τελικά αφέθηκε ελεύθερος έως τη δίκης, ένα ακόμα περιστατικό με μεθυσμένο οδηγό έρχεται να επιβεβαιώσει πως τα τελευταία 24ωρα όλο και περισσότερα είναι τα περιστατικά με μεθυσμένους οδηγούς.
Αυτή τη φορά στη Θεσσαλονίκη, ένας οδηγός υπό την επήρεια αλκοόλ ενεπλάκη σε τροχαίο και σε κατάσταση αμόκ βγήκε από το όχημα που οδηγούσε και μαχαίρωσε στο χέρι και τον μηρό τον άλλο οδηγό του ΙΧ.
Αμέσως στο σημείο έφτασε η αστυνομία που συνέλαβε τον μεθυσμένο οδηγό και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να δώσει τις πρώτες βοήθειες στον οδηγό του άλλου οχήματος.