Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα, στην περιοχή του Λαγκαδά.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το τροχαίο δυστύχημα έγινε γύρω στις 20.30 όταν ένα αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε μια γυναίκα ηλικίας 50 ετών συγκρούστηκε στο 1ο χιλιόμετρο Λαγκαδά – Κολχικού στη Θεσσαλονίκη με ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας άνδρας 60 ετών.
Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός της γυναίκας, ενώ ο άνδρας τραυματίστηκε σοβαρά.
Στο σημείο κλήθηκε και η Πυροσβεστική Υπηρεσία με έξι άνδρες και δύο οχήματα, καθώς το αυτοκίνητο του θύματος μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών, ενώ ο βαριά τραυματίας διακομίστηκε στο νοσοκομείο «ΑΧΕΠΑ» με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Οι κάτοικοι καταγγέλλουν ότι στο σημείο του τροχαίου υπάρχει μια στροφή-θανάτου, όπου κάθε χρόνο καταγράφονται θανατηφόρα τροχαία.
Σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομίας ο 60χρονος στερούνταν διπλώματος οδήγησης, καθώς το προηγούμενο διάστημα του είχε αφαιρεθεί λόγω οδήγησης υπό μέθη.