Κι όμως η γραμματοσειρά που επιλέγεις αποκαλύπτει πολλά για τον χαρακτήρα σου. Με ένα mail, ας πούμε, μπορεί να δείξεις στους άλλους πτυχές της προσωπικότητάς σου που, ενδεχομένως, θα προτιμούσες να κρατήσεις κρυφές –πρόσεξε τις επιλογές σου, λοιπόν.

Παρακάτω, θα δεις τι μπορούν να μάθουν οι άλλοι για σένα, με βάση την αγαπημένη σου γραμματοσειρά στον υπολογιστή.

Times New Roman

Σου αρέσει η σταθερότητα και η τάξη, ενώ δεν αντέχεις να βγαίνεις από το comfort zone σου. Δίνεις προσοχή στη λεπτομέρεια και αφοσιώνεσαι στους στόχους σου.

American Typewriter

Είσαι ανεξάρτητος άνθρωπος και δεν σου αρέσει να βασίζεσαι σε άλλους για κάτι που έχεις αναλάβει. Θέλεις να γίνονται όλα τέλεια και ανεβάζεις ψηλά τον πήχη όσο για τον εαυτό σου, όσο και για τους άλλους. Δίνεις χώρο σε άτομα και ευκαιρίες που συναντάς στον δρόμο σου, ακόμη κι αν σε τρομάζουν. Πιστεύεις στον εαυτό σου και θεωρείς ότι είσαι ανίκητος.

Calibri

Είσαι ανοιχτόμυαλος και προσαρμόζεσαι εύκολα σε νέες καταστάσεις. Παραμένεις ήρεμη δύναμη ακόμη κι όταν όλα γύρω σου καταρρέουν, και πάντα ξεπερνάς γρήγορα τα εμπόδια.

Arial

Είσαι τελειομανής και δίνεις τεράστια προσοχή στη λεπτομέρεια. Οι δυσκολίες σε γεμίζουν στρες και θέλεις τη ρουτίνα σου σου καθώς, για σένα, η σταθερότητα αποτελεί καταφύγιο.

govastileto.grΠηγή