Βγήκαν τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA που είχαν ζητηθεί για το γιο του Ανθιμου Ανανιάδη και της Μαρίας-Νεφέλης Γαζή. 

Σύμφωνα με την εκπομπή «Menios Live» τα αποτελέσματα του DNA που ζήτησε ο ηθοποιός για να διαπιστώσει αν είναι δικό του το παιδί… βγήκαν.

Το παιδί είναι του Ανθιμου Ανανιάδη.

Το ρεπορτάζ επιβεβαίωσε και ο δικηγόρος του ηθοποιού Νίκος Κυράτσης.

Νωρίτερα, οι ηθοποιός, με μια ανάρτησή του στο Instagram είχε εμμέσως αποκαλύψει τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA. 

Σήμερα ο Άνθιμος Ανανιάδης χαρακτηρίζει τον μικρό Τιμόθεο γιο του και εξηγεί τον λόγο που το αμφισβητούσε. 

Στο μακροσκελές μήνυμά του, ο Άνθιμος Ανανιάδης χαρακτηρίζει τον μικρό Τιμόθεο παιδί του, ενώ στο τέλος καταλήγει με το hashtag, #ananiadiskid.  

«Έπειτα από αρκετούς μήνες ταλαιπωρίας και αμφισβήτησης στο πρόσωπο μου άνευ σοβαρού λόγου και αιτίας, έχω δηλώσει έτοιμος από την πρώτη στιγμή και συνεχίζω να είμαι παρών. Ο γιός μου όπως και όλα τα παιδιά του κόσμου δικαιούται να έχει την πλήρη και καθημερινή υποστήριξη και την παρουσία του πατέρα του καθώς επίσης τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις που πηγάζουν από το δικαίωμα της πατρότητας που προσπαθούν να μου στερήσουν εδώ και αρκετό καιρό για λόγους φτηνής αντεκδίκησης και άγονης αντιπαράθεσης. 

Έχω εμπιστοσύνη στην Ελληνική δικαιοσύνη ότι το επόμενο διάστημα θα αποκατασταθεί η ηθική τάξη αν και είμαι σίγουρος ότι η μητέρα του παιδιού μου όπως και η οικογένεια της θα φροντίσουν το συντομότερο για την άμεση επίλυση της παρεξήγησης και της ειρηνικής διευθέτησης της σχέσης του παιδιού με τον πατέρα του #Ananiadiskid», έγραψε χαρακτηριστικά ο Άνθιμος Ανανιάδης».

iefimerida.grΠηγή