Τι κερδίζει όποιος προτιμήσει refurbished προϊόντα τεχνολογίας

Ας δούμε αρχικά τι είναι τα refurbished προϊόντα τεχνολογίας και γιατί είναι μια καλή επιλογή, τώρα που αρχίζει η σχολική χρονιά, οι φοιτητές μετακινούνται στην πόλη που βρίσκεται η σχολή όπου πέρασαν και εκείνοι που τους χάλασε το laptop στις διακοπές πρέπει να το αντικαταστήσουν. Μια εξαιρετική λύση και για τον εξοπλισμό των επιχειρήσεων, με νέους, σαν καινούργιους, refurbished ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Με τον όρο refurbished περιγράφουμε έναν επώνυμο ηλεκτρονικό υπολογιστή (σταθερό ή laptop), ο οποίος έχει δουλέψει με τη μορφή χρηματοδοτικής μίσθωσης (leasing) σε κάποια εταιρία και στη συνέχεια, αφού έχει ανακατασκευαστεί και ελεγχθεί πλήρως για την απόδοση και την λειτουργικότητα του, διατίθεται σε συμφέρουσα τιμή, χωρίς καμία έκπτωση στην ποιότητα.

Τα Refurbished προϊόντα της PCportal, βρίσκονται σε άριστη κατάσταση, σαν καινούρια, έχουν ελεγχθεί με αυστηρά κριτήρια και διαθέτουν πιστοποίηση άριστης λειτουργίας.

Τα οφέλη από την αγορά ενός refurbished σταθερού ή φορητού υπολογιστή, κινούνται σε 4 άξονες:

  • Αποκτάτε επώνυμο προϊόν, μεγάλου κατασκευαστή, με σαφώς ανώτερα χαρακτηριστικά από το αντίστοιχης τιμής, καινούργιο, κατώτερου brand.
  • Έχετε εγγύηση έως και 2 ετών, με άμεση τεχνική υποστήριξη από την εταιρεία, που έκανε το refurbishment και εμπιστεύεστε, την PCportal.
  • Το προϊόν που αγοράζετε «φοράει» γνήσιο λειτουργικό σύστημα της Microsoft, καθώς η PCportal κατέχει τον τίτλο Microsoft Registered Refurbisher.
  • Ο εξοπλισμός που φέρει το προϊόν που επιλέξατε δεν επιβαρύνει το περιβάλλον με επιπλέον ηλεκτρονικά απόβλητα, γεγονός που εντάσσεται στην εταιρική κοινωνική ευθύνη (CSR) της PCportal.

Όλα τα προϊόντα και οι παρεχόμενες υπηρεσίες της PCportal χαρακτηρίζονται από άριστη ποιότητα και αξιοπιστία, με γνώμονα την πλήρη ικανοποίηση των πελατών και των συνεργατών της. Επίσης, στην PCportal θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε τον υπολογιστή που θα καλύπτει καλύτερα τις ανάγκες του γραφείου ή της επιχείρησής σας ή να αναβαθμίσετε τα υπάρχοντα μηχανήματά σας.

Πάνω σε αυτή τη βάση, η εταιρεία πορεύεται με επιτυχία σε μία ιδιαίτερα ανταγωνιστική αγορά, από το 2015.

newsbeast.gr

agrinio24.gr

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ