Ο Αχιλλέας και η Ρενάτα πηγαίνουν στο δείπνο που είχε οργανώσει η Βασιλίνα και προς έκπληξή τους, τους περιμένει ο Γιαν. Ο Βλάσης δεν αποκαλύπτει την ταυτότητα του απαγωγέα σε κανέναν και λέει ψέματα στην Φαίη ότι πήρε πίσω το παιδί.Ο Λουκάς και η Αιμιλία προσπαθούν να συμπαρασταθούν μάταια στην Μίκα, ενώ το πάρτι στη Sofo παίρνει μια απρόσμενη τροπή με τον Μίμη να φιλάει λάθος γυναίκα.

Η Φλωρέτα ανακαλύπτει την ανάμιξη του Ανδρέα στην απαγωγή και ο Γιαν ζητάει την παραίτηση του Αχιλλέα.

Η Φλωρέτα μαθαίνει για την απαγωγή και ο Αντρέας προσπαθεί να την εκβιάσει έτσι ώστε να μην τον εγκαταλείψει. Η Μίκα βλέπει την Φαίη να φιλάει τον Βλάση, και η ένταση μεταξύ τους μεγαλώνει, παρά την ασφαλή επιστροφή του μωρού στο σπίτι.

Ζούβας και Αχιλλέας κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να βρούνε τον DS, την ώρα που η Σύλβια καταστρώνει σχέδιο για να βοηθήσει την Βάνα. Η άφιξη του Γιαν εκνευρίζει τον Μίμη, αλλά χαροποιεί ιδιαίτερα την Ισμήνη.

Ο Θοδωρής κάνει ό,τι μπορεί για να επιστρέψει στο μαγαζί του, ενώ ο Δαμιανός είναι αποφασισμένος να βγάλει την Φαίη από τη ζωή του για τα καλά. Την ώρα που εκείνη μαθαίνει από την Χαρούλα την ταυτότητα του απαγωγέα, ο Γιαν ετοιμάζεται να κάνει μια δελεαστική πρόταση στην Ρενάτα.

Ο Γιαν βάζει μπροστά το σχέδιό του για να σώσει τη Sofo και θέλει για σύμμαχό του την Ρενάτα. Ο Αντρέας δεν παίρνει πολύ ψύχραιμα το ότι χάνει μέσα από τα χέρια του τη θέση του προέδρου. Ο Βλάσης κρύβει από την Μίκα την αλήθεια για την απαγωγή, αλλά και για το φιλί της Φαίης, η οποία επιμένει να τον ξαναδεί για να μιλήσουν για τον Αντρέα.

Ο Αχιλλέας ψάχνει εναγωνίως τον DS με τη βοήθεια του Ζούβα, αλλά ο χάκερ καταφεύγει στο σπίτι του Αντρέα, όπου αποτρέπει την «απόδραση» της Φλωρέτας. Ο Λουκάς ανακοινώνει στην παρέα της αυλής μια σημαντική του απόφασή. Εν τω μεταξύ, ο Βλάσης επισκέπτεται την Φαίη και η Μίκα τον βρίσκει… στα νύχια της πρώην του.

Η Μίκα πιάνει τον Βλάση σε «περίεργη» στιγμή με την Φαίη και του δίνει πίσω τη βέρα της ζητώντας του να σκεφτεί τον γάμο τους. Η Ρενάτα ζητά την συμπαράσταση της Αιμιλίας στη νέα εποχή της εταιρίας και παίρνουν την απόφαση να φτιάξουν μια γυναικεία ομάδα που θα αναστήσει τη Sofo.

Ο Λουκάς φεύγει για το Σαρακήνικο, ενώ ο DS πέφτει επιτέλους στα χέρια του Αχιλλέα και του Ζούβα, που αναλαμβάνουν να μάθουν όλα όσα τους κρύβει. Η Σύλβια ανακαλύπτει όλη την αλήθεια για τον πατέρα της και αποφασίζει να δράσει:

Βοηθά την Φλωρέτα να το σκάσει από το πλάι του και την παίρνει στην έπαυλη.

Άραγε ο Βλάσης, θα καταφέρει να πείσει την Μίκα για την αθωότητά του; Τι κρύβουν οι αποκαλύψεις που περιμένουν την Σύλβια και ποιους άλλους θα επηρεάσουν;


Πηγή