Μεγαλύτερη εύνοια θα έχουν στα ερωτικά οι Κριοί, οι Λέοντες και οι Τοξότες του 3ου δεκαημέρου, καθώς και οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύς, ενώ το πορτοφόλι τους να γεμίζει θα δουν οι Ταύροι, Σκορπιοί, Τοξότες και Δίδυμοι.

Τα πιο σημαντικά αστρολογικά συμβάντα του μήνα, που καταφθάνει είναι τρία: Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 5 Φεβρουαρίου, που είναι θετική λόγω της συμμετοχής του Δία στο φαινόμενο. Μας καλεί να είμαστε ειλικρινείς και ανοιχτόμυαλοι και να δούμε τη ζωή πέρα από το «εγώ», μέσα από το σύνολο στο οποίο ανήκει ο καθένας, που τον επηρεάζει. Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του 2ου δεκαημέρου δεν αποκλείεται να ανοίξουν μία νέα σελίδα στη ζωή τους.

Η Πανσέληνος του μήνα γίνεται στις 19/2 στην Παρθένο και της δίνει πιο θετική όψη ο Ουρανός. Θα επηρεάσει Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς του 1ου δεκαημέρου, οι οποίοι θα βιώσουν σημαντικές αλλαγές προς το καλύτερο.

Στις 10/2 ο Ερμής περνάει από τον Υδροχόο στους Ιχθύς φέρνοντας έμπνευση, όραμα, αλλά και διχασμούς. Εύνοια στις επικοινωνίες τους θα έχουν Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύς, αλλά και οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι. Ειδικότερα:

Κριέ εστίασε στα επαγγελματικά σου το πρώτο δεκαήμερο και επίλυσε τυχόν εκκρεμότητες γιατί θα τις βρεις μπροστά σου. Αισθηματικά περνάς στο επόμενο στάδιο της σχέσης σου. Οικονομικά κερδίζεις υποθέσεις που σε απασχολούν, ωστόσο μην ξανοίγεσαι, λάβε υπόψιν και τον αστάθμητο παράγοντα στις δραστηριότητές σου.

Ταύρε στα επαγγελματικά έχεις την βοήθεια συναδέλφων και προσωπικού περιβάλλοντος. Αισθηματικά  είναι στο χέρι σου να συμβούν πολλά από όσα επιθυμείς. Πρόσεξε την υγεία σου. Δεν αποκλείεται ένα ταξίδι για επαγγελματικούς ή μορφωτικούς λόγους, αλλά και μια μετακόμιση.

Δίδυμε μπορείς να κάνεις διορθωτικές κινήσεις σε διάφορους τομείς επιλύνοντας ζητήματα, που σε απασχολούν. Αισθηματικά φρόντισε να ακούς τον σύντροφό σου. Οικονομικά θα είσαι πιο αποτελεσματικός στις επιλογές σου, απλά προετοιμάσου καλά σε τυχόν νέο εγχείρημα για να αποδώσει. Προσοχή σε ταξίδια και μετακινήσεις.

Καρκίνε το πρώτο μισό του μήνα θα σε απασχολήσουν τα επαγγελματικά. Αξιοποίησε ένστικτο και εμπειρία, οργανώσου και προχώρα. Το δεύτερο μισό το βάρος θα δώσεις σε προσωπικά και αισθηματικά. Μικρές ενοχλήσεις υγείας ξεπερνιούνται με λίγη προσοχή και περισσότερη σχολαστικότητα.

 Λέοντα μετά τις δοκιμασίες του Ιανουαρίου, θα έχεις τη δυνατότητα να πάρεις μια ανάσα, καθώς όλα σταδιακά επιστρέφουν στην κανονικότητα. Οι πιο φιλόδοξοι από εσάς θα σημειώσετε σημαντική πρόοδο. Αισθηματικά θα αντιμετωπίσεις κάποιες δυσκολίες. Οικονομικά τακτοποίησε τα επείγοντα!

Παρθένε πιο αισιόδοξος  και αποφασιστικός θα καταφέρεις να φέρεις τα πράγματα όπως τα θέλεις σε προσωπικό και κοινωνικό επίπεδο, ενώ και η εργασία γίνεται πιο αποδοτική από τις 10 του μήνα και μετά, και ευνοείσαι οικονομικά. Σε τυχόν νέα αρχή που θα επιχειρήσεις επιδίωξε την συνδρομή κατάλληλων ανθρώπων.

Πηγή

Πηγή