Τηγανίτες με τυρί φέτα

Υλικά

1/2 κουτάκι μπίρα
2/3 φλιτζανιού του τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 πρέζα αλάτι
1 πρέζα πιπέρι
100 γρ. φέτα τριμμένη
λίγη ρίγανη ή φρέσκος μαϊντανός ψιλοκομμένος
λάδι για το τηγάνισμα

Διαδικασία

1.Ανακατεύετε την μπίρα, το αλάτι, το πιπέρι, τη ρίγανη ή το μαϊντανό και το αλεύρι, μέχρι να αποκτήσετε ένα παχύρευστο χυλό χωρίς σβόλους.
2.Βάλτε λάδι σε αντικολλητικό τηγάνι να κάψει και ρίξτε κουταλιά – κουταλιά το χυλό μέσα. Μόλις πήξουν και ροδίσουν από τη μια μεριά, γυρνάτε τις τηγανίτες κι απ’ την άλλη.
3.Τις βγάζετε και συνεχίζετε το τηγάνισμα μέχρι να τελειώσει ο χυλός, προσθέτοντας κάθε φορά λίγο καινούριο λάδι, όταν βλέπετε ότι τελειώνει.
4. Αφαιρέστε όλες τις τηγανίτες, αφήστε τις για λίγο σε απορροφητικό χαρτί και τις σερβίρετε ζεστές.

vita.gr


agrinio24.gr

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ