Τηγανιτό συκώτι

Υλικά:

1κ. συκώτι μοσχαρίσιο, σε φέτες
Ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
Χυμός λεμονιού
Ρίγανη
Αλεύρι
Αλάτι

Διαδικασία:

1. Πλένετε και στραγγίζετε καλά τις φέτες από το συκώτι σας.
2. Τις αλευρώνετε και τις τηγανίζετε σε καυτό λάδι για περίπου 4 λεπτά την κάθε πλευρά.
3. Βάλτε το συκώτι σε μια πιατέλα και περιχύνετε με το χυμό λεμονιού.
4. Πασπαλίζετε με ρίγανη και σερβίρετε.

vita.gr


agrinio24.gr

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ