Οι φήμες δίνουν και παίρνουν, και από τα στόματα κάποιων δεν είναι απλώς φήμες, πως το νέο iPad Pro της Apple θα έχει στην πίσω όψη τρεις κάμερες!

Η Apple, όπως όλα δείχνουν, είναι έτοιμη να παρουσιάσει φέτος το νέο iPhone με οθόνη 6,1 ιντσών και τρεις οπίσθιες κάμερες και, όπως μας λένε άνθρωποι που ξέρουν στο AppleInsider και το 9to5Mac, τα επόμενα iPads δεν αποκλείεται να έχουν κι αυτά τρεις κάμερες στο πίσω μέρος.

Λένε μάλιστα πως την τριπλή κάμερα θα τη φορά το νέο iPad Pro, ενώ τα στάνταρ iPad των 10,2 ιντσών θα έχουν διπλή κάμερα. Η Apple έριξε στην αγορά επικαιροποιημένες εκδοχές των iPad Mini και iPad Air νωρίτερα το 2019 και αναμένεται να κάνει το ίδιο και για τα iPad και iPad Pro μέσα στη χρονιά. Ακόμα και ως τον Οκτώβριο.

Κι ενώ η Apple εγκαινίασε τη διπλή κάμερα εδώ και καιρό, σε αρκετά μοντέλα iPhone, δεν την έχει εφαρμόσει μέχρι τώρα στις ταμπλέτες της: ακόμα και το τελευταίο iPad Pro είχε μία κάμερα 12 megapixels, ενώ τα iPad Mini, iPad Air και iPad μία κάμερα 8 megapixels.

Τι θα κάνει όμως η τριπλή κάμερα; Όπως αναφέρει το Bloomberg, θα βρίσκεται εκεί για όλες αυτές τις εφαρμογές επαυξημένης πραγματικότητας (AR), έναν τομέα στον οποίο έχει επενδύσει πολύ η Apple…

newsbeast.gr

Πηγή